Misafir dizisini hatırlamanı geçtim küçük oyuncuları nasıl hatırlıyorsun?
5 bölüm diye dizide izlediğimiz çocuğu da mı hatırlamayacağız. Bu arada kısa süren dizileri hatırlamayacağız diye bir şey mi var, nasılsa zamanında Kanal D çok facia yaşadı ki bu dizi biteli 1 ay oluyor.
Hem Oğlum konusunda da yorum yapacaktım da iyi ki yapmamışım.
Söz konusu Hazal Kaya ise gerisi teferruattır.O dediğin diziler 4-5 bölüm sürse bile ses getirirdi, bu dizi bu senaryoyla yayına çıkmıştı şaşırmıştık.
Popüler BH sahnelerinin bölümünü bile hatırlamam gibi mesela.Söz konusu Hazal Kaya ise gerisi teferruattır.
Ah ah bilmem mi?Yan karakterler bile hafsalanda duruyordur.Sen tam bir çılgınsın. sın diyecektim ama ceza gelir falan diye kıvırıverdim. Olumlu anlamda elbette.Popüler BH sahnelerinin bölümünü bile hatırlamam gibi mesela.
E olmaz mı, sanırım unuttuğum kimse yok. Ceza kısmını bilemem de ne niyetle dediğini anladım canım.Ah ah bilmem mi?Yan karakterler bile hafsalanda duruyordur.Sen tam bir çılgınsın. sın diyecektim ama ceza gelir falan diye kıvırıverdim. Olumlu anlamda elbette.
İçimizi bilen insanın başımın üstünde yeri var.E olmaz mı, sanırım unuttuğum kimse yok. Ceza kısmını bilemem de ne niyetle dediğini anladım canım.