Yeni tanıtım yayında!
Dikkatimi daha fazla çeken işler var.Reha Özcan baba rolüne girince aynı çizgide devam etmesini biliyor.Yıllar önce sanki Fikri, Filiz'e konuşmuş gibi oldum.
Tanıtım gayet güzel. Başı sıcak, devamı da kasvetli değil. Şansı hak etti.
Kanal D'mizi satacak mısın, gün dayanışma günüdür!
Torpil hayatımızın merkezinde, dizilere yansımalı.Dikkatimi daha fazla çeken işler var.![]()
Oğlum dikkatimi çekiyor, onu izleyeceğim.Torpil hayatımızın merkezinde, dizilere yansımalı.![]()
O tepede zaten bakmak illa lazım da Baba o kadar yukarılarda değil mesela işte, Show'da olmasaymış de geç.Oğlum dikkatimi çekiyor, onu izleyeceğim.![]()
Baba'yı daha çok merak ediyorum.O tepede zaten bakmak illa lazım da Baba o kadar yukarılarda değil mesela işte, Show'da olmasaymış de geç.![]()
Hüsrana uğra da gör.Baba'yı daha çok merak ediyorum.![]()
Tutacak bence ya.Hüsrana uğra da gör.![]()
Yok reytingi salla zaten onun sağı solu belli değil. İşlenişi, performansları falan.Tutacak bence ya.![]()
Kadro güzel, ona laf yokYok reytingi salla zaten onun sağı solu belli değil. İşlenişi, performansları falan.Mesela Özge Yağız.
![]()
Biraz göz attım da cidden güzel görünüyor.Kadro güzel, ona laf yok![]()
Ön yargılı olmayalım, şans verelim...Biraz göz attım da cidden güzel görünüyor.Olsun ama Ekin Atalar...
Mesela mis gibi Üç Kız Kardeş.Ön yargılı olmayalım, şans verelim...
Benimki ön yargıdan değil ki fazla diziye vaktim yok ondan.Mesela mis gibi Üç Kız Kardeş.![]()
O kısma cevap vermedim be, şans verelim dediğin yere bu.Benimki ön yargıdan değil ki fazla diziye vaktim yok ondan.Seninki önyargı...
İşine gelene yaz, işine gelmeyeni geç. Kimlerden öğreniyorsun bu hareketleri anlamıyorum da.O kısma cevap vermedim be, şans verelim dediğin yere bu.![]()
Ben çok orijinal bir insanım, ayrıca işime gelmediğinden değil sana bunu izle diye epey abartarak kötülüyorum.İşine gelene yaz, işine gelmeyeni geç. Kimlerden öğreniyorsun bu hareketleri anlamıyorum da.![]()
Anladım benBen çok orijinal bir insanım, ayrıca işime gelmediğinden değil sana bunu izle diye epey abartarak kötülüyorum.![]()
Çaktırma hatta halim vaktim olsa bende bir şans veririm.Anladım ben![]()