Yeni diziler oldukça başarılı görünüyor zaten. Üç Kız Kardeş, Baba, Oğlum, Süslü Korkuluk dizileri oldukça ilgimi çekiyor ama hangi birine şans verelim...Ve işte umarım bizi yanıltmaz çünkü bu dizilerde çok iyi gibi.
Yeni diziler oldukça başarılı görünüyor zaten. Üç Kız Kardeş, Baba, Oğlum, Süslü Korkuluk dizileri oldukça ilgimi çekiyor ama hangi birine şans verelim...Ve işte umarım bizi yanıltmaz çünkü bu dizilerde çok iyi gibi.
Oğlum ve Üç Kız Kardeş öncelikli olmalı bence.Yeni diziler oldukça başarılı görünüyor zaten. Üç Kız Kardeş, Baba, Oğlum, Süslü Korkuluk dizileri oldukça ilgimi çekiyor ama hangi birine şans verelim...
Baba'yı ilk olarak kesin izleyeceğim, ikinci sırada Süslü Korkuluk var.Oğlum ve Üç Kız Kardeş öncelikli olmalı bence.Süslü Korkuluk'tan tam bir şey görmedik, Baba da çok zorda kalırsan eleyebileceğin bir dizi bence.
Ama canım ters düşmeyelim gel sen benim sözümü dinle.Baba'yı ilk olarak kesin izleyeceğim, ikinci sırada Süslü Korkuluk var.Senin sıralamanın tam tersi
Evet onlar gibi sıkıcısı ve vasatı yok henüz haklısın.Salı olması muhtemel görünüyor, aslında pazartesi de olabilirdi ama bakalım hangi gün olacak? %99 Salı olur diyorum.
Safiye-Gülben-Neriman gibisi gelmez.
KesinlikleDiğer tanıtımlar da gelsin de duruma göre izleyelim diziyi.
Tanıtımlar gelsin de bakalım karar vereceğim duruma göre.Ama canım ters düşmeyelim gel sen benim sözümü dinle.
Durum dediğin de ben galiba.Tanıtımlar gelsin de bakalım karar vereceğim duruma göre.
Seninle hiç alakası olmadığını söylesem düşer misin bana?Durum dediğin de ben galiba.
Düşmem ama dalabilirim.Seninle hiç alakası olmadığını söylesem düşer misin bana?
Resmen hayal kırıklığına uğradım o dizi de orjinali ile alakası yoktuTanıtım çok güzel olmuş epey dikkat çekici, bu kış günlerinde güneşi görüp çekim yapabilmişler nihayet.
İşlenebilecek çok güzel bir senaryoyu güzel işleyemeyecekler gibi geliyor bana, umarım yanılırım. YvM gibi olacakmış gibi bir his var içimde.
Senaryo kurbanı oldu, UTC kıvamında bir dizi bekliyordum.Resmen hayal kırıklığına uğradım o dizi de orjinali ile alakası yoktu1 bölümünü izleyebilrdim bulamadım diğer bölümlerini
Hem de ne kurban, ben de öyle birşey bekliyordum.Senaryo kurbanı oldu, UTC kıvamında bir dizi bekliyordum.
Aynen.Hem de ne kurban, ben de öyle birşey bekliyordum.orjinali ile alakası yok dizinin tamam başka bölümlerini bulamadınız dizinin bari ilk bölüm benzeseydi
Kanal D'mizi satacak mısın, gün dayanışma günüdür!Berker Güven çok iyi duruyor yalnız.
Bu tanıtım daha güzel olmuş, beğendim. İzler miyim ona net karar veremedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?