Üç Kız Kardeş - Tanıtım Fragmanı | Yeni Dizi - Kanal D

Ve işte umarım bizi yanıltmaz çünkü bu dizilerde çok iyi gibi. :Z
Yeni diziler oldukça başarılı görünüyor zaten. Üç Kız Kardeş, Baba, Oğlum, Süslü Korkuluk dizileri oldukça ilgimi çekiyor ama hangi birine şans verelim...

• Harika
Reactions: slhttnmtl
Yeni diziler oldukça başarılı görünüyor zaten. Üç Kız Kardeş, Baba, Oğlum, Süslü Korkuluk dizileri oldukça ilgimi çekiyor ama hangi birine şans verelim...
Oğlum ve Üç Kız Kardeş öncelikli olmalı bence. :A Süslü Korkuluk'tan tam bir şey görmedik, Baba da çok zorda kalırsan eleyebileceğin bir dizi bence. :A

• Güldürdün
Reactions: Yiğitt
Tanıtım çok güzel olmuş epey dikkat çekici, bu kış günlerinde güneşi görüp çekim yapabilmişler nihayet.

İşlenebilecek çok güzel bir senaryoyu güzel işleyemeyecekler gibi geliyor bana, umarım yanılırım. YvM gibi olacakmış gibi bir his var içimde.

Tanıtım çok güzel olmuş epey dikkat çekici, bu kış günlerinde güneşi görüp çekim yapabilmişler nihayet.

İşlenebilecek çok güzel bir senaryoyu güzel işleyemeyecekler gibi geliyor bana, umarım yanılırım. YvM gibi olacakmış gibi bir his var içimde.
Resmen hayal kırıklığına uğradım o dizi de orjinali ile alakası yoktu :( 1 bölümünü izleyebilrdim bulamadım diğer bölümlerini :(

• Üzücü
Reactions: serhatt
Güzel bir tanıtım Salı zirveye oturur bu dizi tam annelerin ve kızların oturup izleyecek diziye benziyor.

Kiraz Mevsimi'nde rejisini çok beğenmiştim Eda Teksöz'ün burada da öyle olacak gibi. Dizi için çok güzel bir dünya kurmuş gözüküyor. :bhr:

Güzel ve etkileyici bir tanıtım olmuş, bekliyorum merakla. İyi bir strateji ile salı gününe gelirse Evlilik Hakkında Her Şey ve Masumlar Apartmanı'ndan iyi izleyici çeker.

Berker Güven çok iyi duruyor yalnız. :A

Bu tanıtım daha güzel olmuş, beğendim. İzler miyim ona net karar veremedim...

Reha Özcan baba rolüne girince aynı çizgide devam etmesini biliyor. :A Yıllar önce sanki Fikri, Filiz'e konuşmuş gibi oldum. :A

Tanıtım gayet güzel. Başı sıcak, devamı da kasvetli değil. Şansı hak etti. :A

Berker Güven çok iyi duruyor yalnız. :A

Bu tanıtım daha güzel olmuş, beğendim. İzler miyim ona net karar veremedim...
Kanal D'mizi satacak mısın, gün dayanışma günüdür!

• Güldürdün
Reactions: Yiğitt