Bende öyle bir şey görünmüyor konuyu açanın ayarlaması lazım sanırım. Bir de başkasına sor belki daha iyi bilen vardır.@Aserat burada herkese açık oy kullanımını işaretlememişim galiba, ayarlayabiliyormusun?kimler oy verdi görmek istiyorum
Diğer gruplarda, düzenle yapınca görünüyor yinede ama dediğin gibi demekki açarken işaretleyemedim diye sonradan düzenlemek istesende olmuyor. Neyse bu da böyle kalsınŞimdi ben de baktım sadece konuyu açarken o bölüm görünüyor. Sonradan anketi düzenle kısmına basınca çıkmıyor. Belki Ozan halleder.
Şuana kadar hep dikkatli yaptım anketi, burada fire verdik :S Diğerlerinde çok dikkatli davaranacam. Zaten 3 anket konusu kaldı. Vay be taaaa 1 nisanda başladık etkinliğe, 1 buçuk, 2 hafta sonra kazanan belli olacakYapamadım
Bir şey olmaz, çok da önemli eksiklik değil.Şuana kadar hep dikkatli yaptım anketi, burada fire verdik :S Diğerlerinde çok dikkatli davaranacam. Zaten 3 anket konusu kaldı. Vay be taaaa 1 nisanda başladık etkinliğe, 1 buçuk, 2 hafta sonra kazanan belli olacakfinal oylamasını belki 1 hafta tutarım
Evet
niye oyladın demedimEvetÖzge daha sade ve duru bi güzelliğe sahipKıvırcık saçlarını saymıyorum. Hüznü ve dramayı yaşıyorDaha nasıl anlatayım
Yarı final ne zaman?niye oyladın demedimBurada oy göremiyoruzya acaba 4/4 farklı isimlerimi oyladik merak ettim
Bu arada buradaki etiketini unutmadim
Cuma saat 00.30-03.30 arası başlarYarı final ne zaman?
Final mayıs sonu o zamanCuma saat 00.30-03.30 arası başlarYani Perşembeyi Cumaya bağlayan gece
bu gece bu oylamalara ayar cekerim, o saatlerde bitsin diye. Eşit oy süresi olsun yarı final ile.Pazartesiyede finali başlatırım ve 5 yada 7 gün tutarım süreyi? Eşitlik olursa uzatırım. oylamayanları zorlarım
24 veya 27 mayısta şampiyonun konusunu açarım durumlara göre. Büyük olasılıkla 24 olur eğerki eşitlikler sebebi uzatmalara gitmezsek.Final mayıs sonu o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?