Bende öyle bir şey görünmüyor konuyu açanın ayarlaması lazım sanırım. Bir de başkasına sor belki daha iyi bilen vardır.@Aserat burada herkese açık oy kullanımını işaretlememişim galiba, ayarlayabiliyormusun?kimler oy verdi görmek istiyorum
![]()
Diğer gruplarda, düzenle yapınca görünüyor yinede ama dediğin gibi demekki açarken işaretleyemedim diye sonradan düzenlemek istesende olmuyor. Neyse bu da böyle kalsınŞimdi ben de baktım sadece konuyu açarken o bölüm görünüyor. Sonradan anketi düzenle kısmına basınca çıkmıyor. Belki Ozan halleder.
Şuana kadar hep dikkatli yaptım anketi, burada fire verdik :S Diğerlerinde çok dikkatli davaranacam. Zaten 3 anket konusu kaldı. Vay be taaaa 1 nisanda başladık etkinliğe, 1 buçuk, 2 hafta sonra kazanan belli olacakYapamadım![]()
Bir şey olmaz, çok da önemli eksiklik değil.Şuana kadar hep dikkatli yaptım anketi, burada fire verdik :S Diğerlerinde çok dikkatli davaranacam. Zaten 3 anket konusu kaldı. Vay be taaaa 1 nisanda başladık etkinliğe, 1 buçuk, 2 hafta sonra kazanan belli olacakfinal oylamasını belki 1 hafta tutarım
![]()
Evet
niye oyladın demedimEvetÖzge daha sade ve duru bi güzelliğe sahip
Kıvırcık saçlarını saymıyorum. Hüznü ve dramayı yaşıyor
Daha nasıl anlatayım
![]()
Yarı final ne zaman?niye oyladın demedimBurada oy göremiyoruzya acaba 4/4 farklı isimlerimi oyladik merak ettim
Bu arada buradaki etiketini unutmadim![]()
Cuma saat 00.30-03.30 arası başlarYarı final ne zaman?
Final mayıs sonu o zamanCuma saat 00.30-03.30 arası başlarYani Perşembeyi Cumaya bağlayan gece
bu gece bu oylamalara ayar cekerim, o saatlerde bitsin diye. Eşit oy süresi olsun yarı final ile.Pazartesiyede finali başlatırım ve 5 yada 7 gün tutarım süreyi? Eşitlik olursa uzatırım. oylamayanları zorlarım![]()
24 veya 27 mayısta şampiyonun konusunu açarım durumlara göre. Büyük olasılıkla 24 olur eğerki eşitlikler sebebi uzatmalara gitmezsek.Final mayıs sonu o zaman![]()