hayret bi şey
Emekli
Öncekiler aylar sürüyordu o yuzden24 veya 27 mayısta şampiyonun konusunu açarım durumlara göre. Büyük olasılıkla 24 olur eğerki eşitlikler sebebi uzatmalara gitmezsek.
Niye sordun? Kaçacanmı bir yere?![]()
Öncekilerin sunucusu @BesaleT tiÖncekiler aylar sürüyordu o yuzden![]()
Burda kimler oy vermiş göremiyoruz :S Ozan'a şimdi yazacam ayarlayabilirmi diye. Diğer gruplarda sayılmayacak oylar var. Burdada kiminki sayılmayacak bilmem gerekiyorHazal Kaya
Özge Özpirinçci nasıl çıktı bu tura?![]()
Evet fark ettim. Sayılmayan oyların Hazal Kaya lehine olması dileklerimle.Burda kimler oy vermiş göremiyoruz :S Ozan'a şimdi yazacam ayarlayabilirmi diye. Diğer gruplarda sayılmayacak oylar var. Burdada kiminki sayılmayacak bilmem gerekiyor![]()
Bence Özge'ye oy verdi çünkü 9-2 idi galiba ben iftara gidinceEvet fark ettim. Sayılmayan oyların Hazal Kaya lehine olması dileklerimle.![]()
Ben olsam 3 güde 1 yaparımÖncekilerin sunucusu @BesaleT ti1 turdan diğer tur açılımına 1 ay süre koymuştu yani 1 ay sonrasında açmıştı
Ama ben Dosi'yim ve Dosi hızlı işleri yürütmekle meşhurbie tur bitince aynı saat dilimimde yenisini açıyorum. @MEnes askere gitti diye kıyak geçip ilk turlar 1 haftalık oylama sürecleri yapmıştım. Yoksa daha erken biterdi
En iyi Ben Seçerim yarışmamda 10 yada 11 haftalık olan bir yarısmaydı ve 30 gün içinde bitirmiştik![]()
Sebeplerini saymıştım oysa @Dosi sormadiği halde afgdhsajfkasHazal Kaya
Haklısın, geçen haftadan beri 3-4 gün yapmaya başladım zaten. Ya şu redrose nerden çiktı, şuana kadar sorunsuz geciriyorduk etkinliğiBen olsam 3 güde 1 yaparımMadem güzel buluyorsun güzeline sahip çık hergün gir foruma😛
Sebeplerini saymıştım oysa @Dosi sormadiği halde afgdhsajfkas
Gİt duvarına dayanHaklısın, geçen haftadan beri 3-4 gün yapmaya başladım zaten. Ya şu redrose nerden çiktı, şuana kadar sorunsuz geciriyorduk etkinliği![]()
dayanıp ne yapacam. Olan olduGİt duvarına dayan![]()
Berene oy atıp şike yapacaktı muhtemelendayanıp ne yapacam. Olan olduBüyük olasılıkla gelmez artık. Berenlerin gruba oy kullanmayı unutmuş
![]()
Yok artık, seçim iptal olmaz. O kangren oyu keseriz olur biterBerene oy atıp şike yapacaktı muhtemelenBir kategoride yanlışlık olursa tüm seçimleri iptal et
![]()
İşte hazal heryerde cıkıntıYok artık, seçim iptal olmaz. O kangren oyu keseriz olur biterHazal'larin grubu biraz muamma sadece
![]()
hahahha, senin yaran belli olduİşte hazal heryerde cıkıntıAşkı Memnuda da böyle değilmiydi
Berenim aşkım
![]()
Iyyk ögggghahahha, senin yaran belli oldu
Aşki Memnuda Nihal'i tutuyordum, hernekadar şımarık gelsede Bihter'den daha iyiydi![]()
Dediğinden bir şey anlamadım ne yazık kiBen olsam 3 güde 1 yaparımMadem güzel buluyorsun güzeline sahip çık hergün gir foruma😛
EvetÖzge daha sade ve duru bi güzelliğe sahip
Kıvırcık saçlarını saymıyorum. Hüznü ve dramayı yaşıyor
Daha nasıl anlatayım
![]()
niye oyladın demedimBurada oy göremiyoruzya acaba 4/4 farklı isimlerimi oyladik merak ettim
![]()
Belki şimdi anlarsın @dreamyDediğinden bir şey anlamadım ne yazık ki![]()