Sen beni düşünmüşün yorulmayayım diye toplamişin tüm geçmişi. eğer hala anlamazsa evlatlıktan red edicem @dreamyBelki şimdi anlarsın @dreamy
@Forumdash sen yorulma diye yardımına geldim Hâla anlamazsa, anlatırsın
Belki şimdi anlarsın @dreamy
@Forumdash sen yorulma diye yardımına geldim Hâla anlamazsa, anlatırsın
Forumdash hüznü ve dramayı yaşadığından bahsetmiş ama burada güzelliği değerlendiriyoruz. Oyunculuğu hakkında laf söyleyemem kendisini hiç dikkatli izlemedim. Ama güzellik bakımından Hazal Kaya 10’a falan katlar bence üzgünüm.Sen beni düşünmüşün yorulmayayım diye toplamişin tüm geçmişi. eğer hala anlamazsa evlatlıktan red edicem @dreamy
Duru ve sade bir güzelliğe sahip demişya @ForumdashForumdash hüznü ve dramayı yaşadığından bahsetmiş ama burada güzelliği değerlendiriyoruz. Oyunculuğu hakkında laf söyleyemem kendisini hiç dikkatli izlemedim. Ama güzellik bakımından Hazal Kaya 10’a falan katlar bence üzgünüm.
4 favorimden 3’ü üst tura çıkamayacak sanırım eğer Hazal çıkarsa onu desteklerim ikinci olarak.Duru ve sade bir güzelliğe sahip demişya @Forumdash
ama bende Hazal'ı daha güzel buluyorum. Tüm grullarda bir tek bu gruptaki isim garanti olmuş şimdiden
Aslı'da elenecek büyük olasılıkla. diğerleri belirsiz4 favorimden 3’ü üst tura çıkamayacak sanırım eğer Hazal çıkarsa onu desteklerim ikinci olarak.
Allahım ya görmek istediğini görmüş resmen @DosiForumdash hüznü ve dramayı yaşadığından bahsetmiş ama burada güzelliği değerlendiriyoruz. Oyunculuğu hakkında laf söyleyemem kendisini hiç dikkatli izlemedim. Ama güzellik bakımından Hazal Kaya 10’a falan katlar bence üzgünüm.
Beren Saat ve Burcu Biricik’in aynı kategoride olmasından dolayı ikisinden biri yolcu. Aslı da giderse artık üst tura kim çıkarsa o favorim olacak.Aslı'da elenecek büyük olasılıkla. diğerleri belirsiz
Duru ve sade bir güzelliğe sahip demişya @Forumdash
ama bende Hazal'ı daha güzel buluyorum. Tüm gruplarda bir tek bu gruptaki isim garanti olmuş şimdiden
Allahım ya görmek istediğini görmüş resmen @Dosi
Evlatlıktan red edebilirsinAlıntının hepsini okudum ama yazmak istediğimi yazdım diyelim. @Dosi
Sen beni düşünmüşün yorulmayayım diye toplamişin tüm geçmişi. eğer hala anlamazsa evlatlıktan red edicem @dreamy
anlamadım? üst tura çıkan 4 güzeldemi favorin olacak?Beren Saat ve Burcu Biricik’in aynı kategoride olmasından dolayı ikisinden biri yolcu. Aslı da giderse artık üst tura kim çıkarsa o favorim olacak.
Hayır Burcu ve Beren’den hangisi çıkarsa işte.anlamadım? üst tura çıkan 4 güzeldemi favorin olacak?