Öyle Bir Geçer Zaman Ki'ye 20 Dakika Engeli

O zaman senin mantığınla gidersek 20 Dakika engelden kurtulmak için Öbgzk'nin ara vermesini beklemesi gerekiyordu.Yani 20 Dakika ve Öbgzk elinde sonunda zaten karşı karşıya geleceklerdi ha bir hafta önce ha bir hafta sonra Öbgzk kendine güvenseydi planlanan tarihde arasını verirdi.Neticede kaç yıldır yayınlanan kemik izleyicisi oluşmuş bir dizi

yakup sakin ol boşuna uğraşma tuba ezer
öbgzk korkudan ara veremiyo
bak vadiye babalar gibi arasını verdi alayını eziyo

ama kemik erimesi var

- - - Ekleme - - -

Su dedigine yuzen foglar bile inanmaz...

yoo ben inanıyom inanan da çok kişi var

20 Dakika zaten Fetihten kaçmak için 1 Ocak tarihine ertelendi. ÖBGZK`nin yeni bölüm vereceğini düşünmedi. Tekrar erteleyecek değil ya

Ayrıca sen yılbaşı nedeniyle ertelendi demiştin. Ertelenmesinde yılbaşının ne gibi bi rolü var ki? Aksine yılbaşında yayınlanıyor. 25 aralığın yılbaşı ile ne alakası vardı?

1 ocak yılbaşı gecesi olmuyo 31 aralık yılbaşı gecesi oluyo

20 dakika korkudan yil basinin ilk bolumu verdiler niye o gun, cunku hic kimsenin yeni bolum vermeyipte , baskalarinin izleyicilerine kapak atmayi dusunduler akililar... 20 dakikanin ne kadar korktugunu biliyoruz , bi persembeden korktu, bi fetihden korktu , bide yilbasi kimsenin olmamasini dusunerek o gune koydu ve korkaklar lakabini tam anlamiyla haketti.

20 dakika gelince şu senin yere göre sıgdıramadıgın öbgz ni görcez ya daha 5 günlük dizi olan biü bile öbgzne yaklasıyor ? neyin davasını yapıyon.
20 dakika en geç 3 bölüm sonra senin öbgz'ni alt eder.

öbgz salı günü saglam yapım yok her hafta birinci oluyor seviniyor senin gibilerde öve öve bitiremiyor

20 Dakika zaten Fetihten kaçmak için 1 Ocak tarihine ertelendi. ÖBGZK`nin yeni bölüm vereceğini düşünmedi. Tekrar erteleyecek değil ya

20 Dakika yeni başlayacak bir dizi zaten 2 tane dizi varken birde filmle rekabet etmesi yanlış olurdu.O yüzden erteleme kararı doğru olmuşdu

yakup sakin ol boşuna uğraşma tuba ezer
öbgzk korkudan ara veremiyo
bak vadiye babalar gibi arasını verdi alayını eziyo

vadide haftaya intikam olur diye bu hafta ara verdi , intikama izleyici kaptirmamak icin , dedigin sey buna cikiyor.

20 dakika 20.dakkada ezmeye başlar büyük ihtimal

- - - Ekleme - - -

vadide haftaya intikam olur diye bu hafta ara verdi , intikama izleyici kaptirmamak icin , dedigin sey buna cikiyor.

yok daha neler
çekimler ucu ucuna yetiştiğinden ve necati şaşmaz balayında olduğunda dolayı 1 hafta ara verildi bu hafta ezecek

Obgzk gecemediginde forumun gizli kiselerine saklanma ama, korkudan kacma sakin..

yakup vadi intikamı ezince ziyaretçi olarak izleme tamam mı

- - - Ekleme - - -

takas 20 Dk izlicenmi sen

yok ya öylesine savunuyom
belki izlerim belli değil salı boş ama sınavım var bu hafta izlemem sonra izleyebilirim

20 dakika 20.dakkada ezmeye başlar büyük ihtimal

- - - Ekleme - - -

yok daha neler
çekimler ucu ucuna yetiştiğinden ve necati şaşmaz balayında olduğunda dolayı 1 hafta ara verildi bu hafta ezecek

Bende sana laf anlatiyorum, objegtif olarak cevap ver yoksa yorumlarina cvp falan vermicem.. Ben intikam icin ciddi , gercek fikrimi soyledim. Sanada tafsiye ederim.. Gerceklerden konusta biraz ruhun dizginlensin..

bana diyene bak yakup sen bi objektifliği öğren sonra bene objektifim gerçeklerimi söylüyom hayal dünyamdakileri aktarmıyom vadi intikamı ezecek intikam özeti dahi geçemez en az 13 reyting fark atar diyorum gayet gerçekçi

Seni bilen biliyo o yuzden , cvp bile vermicem.