Gamze orjinalinde 2 defa kocasını kaybetmiş dul. Zenginlikle de alakası yoktu.@STAR ve @Aserat fragman / tanitim vidyosu icin tesekkur ederim.
kanal umarim tanitim ve fragmanlari daha erken verir.
@Aserat reaksiyon olarak ''ilginc'' olani sectim. fragmani cok ilginc buldum.sasirdim acikcasi.
fragman da gorulen yeni gelen oyuncuya(simay) diger isinde hic isinamamistim. . . hem damla sonmez & hem gokce kirmizi cizgilerim arasindaki oyuncularimdan. . . o yuzden, bu dizide de gokce'ciyim takdir ederseniz.
@Sanalbellek , hmmm, ben orj olani izlemedigim den ,pek bir yorum getirmemistim bu dizi baslamadan evvel.
bence bizimkisin de bu tur yan durumlar olmali, dizinin suresinden dolayi.
kaldi ki, gokce tarafinda ,karakterin evli oldugu doneme dair koca bir bosluk mevcut. bence bir kac yonden saglam islenirse cok ilginc sahneler cikar...
misal, eski esini kim oynar, diziye hangi ara katilir, zeynep karakteri iyi mi yoksa arkadan is ceviren arkadas mi ,,, gamze davete icabet ederken neler yasanir, nasil bir sahne dusunulur merak edilesi,,misal ufak tefek cinayetler dizisindeki davet sahneleri inanilmazdi,gunlerce konusulurdu.
yeni bolumler de davet dolayisiyla diger yasamina dair zeynep karakteri daha derin islenirse bence iyi olur sureye dair.
fragmana dair yorum ne yapsam bilemedim. adrenalini yuksek bir bolum bizleri bekliyor gibi . . .
iyi seyirler dilerim.
@DarkLegenD emzirme sahnesi. Kesin kaçırmaz Murat Soner. Sadece elbisesini kenardan indirdiği görünüyor ama 18 yaş altı biri için bu kadarı bile fazla. Orjinalinde annesi evden gelince böyle böyle oldu diye anlatıyor sadece. Hiç bir şeyi göstermiyorlar.
Ekşi Sözlükte Shtisel hk. Güzel bir tespit:
İlk 2 sezon yerel izleyici için çekilip, netflix'te tam da pandemi zamanı tüm dünyada yayınlanıp sevilince 5 sene sonra 3. Sezon çekiliyor.ilk 2 sezonu 9.5/10
netflix'in el atıp;
daya dramı,
daya bağırış çağrışı,
daya sözümona 'vurucu' sahneleri,
daya amerikan basitliğini diye diye içine ettiği
3. sezonu 6.5/10
Bizdeki 1. Sezon baştan orjinalinin 3. Sezonu gibi.
Son düzenleme: