+Şükran'a iki sezon boyunca yaptıkları. En son bıraktığımda Vicdan ile ev hapsine mahkum edilmişti.amcasının tarikatına kızlarını kapattığı için mi diyorsunuz?
+Şükran'a iki sezon boyunca yaptıkları. En son bıraktığımda Vicdan ile ev hapsine mahkum edilmişti.amcasının tarikatına kızlarını kapattığı için mi diyorsunuz?
@SafNac🕊 ,Yani kimsenin cezalandırma gibi bir durumu olmamış. İzlemeyi bıraktığım için tekrar sevindim. Cevap için teşekkürler 😊
@Dante 3391 kilometre film'i ve daha sonrasında olacaklar için diziden affını istediğini biliyorum.
bu filme - film bolumunde yorum yapmistim. 😉. bayagi ovuluyor...@Dante 3391 kilometre film'i ve daha sonrasında olacaklar için diziden affını istediğini biliyorum.
Hayır Tahir yüzünden değil. Yaman Eda'nın bulaştığı olayın sonuçlarından dolayı kavgaya karıştı ve bıçaklanarak öldü.su nokta *youtube da bayagi like almisti elestiri yorum olarak ; *yaman dolayli olarak -tahir yuzunden, canin dan olmadi mi? *
Şöyle düşünebiliriz. Eda baba baskısı yüzünden bu hallere düştü. Dolayısıyla Yaman, Tahir'in hataları yüzünden öldü. Eda sonuç olarak Tahir'in kızı. Evet Eda'nın bulaştığı olay yüzünden Yaman gitti ama Eda'nın o kısma gelmesinde ki sebep Tahir'in ta kendisi.Hayır Tahir yüzünden değil. Yaman Eda'nın bulaştığı olayın sonuçlarından dolayı kavgaya karıştı ve bıçaklanarak öldü.
Evet %100 katılıyorum.Şöyle düşünebiliriz. Eda baba baskısı yüzünden bu hallere düştü. Dolayısıyla Yaman, Tahir'in hataları yüzünden öldü. Eda sonuç olarak Tahir'in kızı. Evet Eda'nın bulaştığı olay yüzünden Yaman gitti ama Eda'nın o kısma gelmesinde ki sebep Tahir'in ta kendisi.
*. tam da ozne olarak nokta denklemi daha detaya indirgemissin... tesekkurler.*Şöyle *düşünebiliriz. Eda baba baskısı yüzünden bu hallere düştü. Dolayısıyla Yaman, Tahir'in hataları yüzünden öldü. Eda sonuç olarak Tahir'in kızı. Evet Eda'nın bulaştığı olay yüzünden Yaman gitti ama Eda'nın o kısma gelmesinde ki sebep Tahir'in ta kendisi.
Ömer, finali rekor ile yapmış. Bu sezonun en uzun bölümünü yayınlayıp ekranlara veda etmiş. Rekor süre; 03:02.48
Bu sezon özelinde yayınlanan bütün diziler arasında rekorun sahibi Ömer. @SafNac @Dante @Mehmet Can @Aserat @12.Adam @Angelica
40 bölüm kesintisiz izledim. 37 bölümünü iyi bir şekilde hatırlayacağım. Onca olumsuzluğa rağmen ekibin eline sağlık.
Görüşürüz Ömer. ✋✋✋
Yapma dayanamazsın.3 saat mi olmuş bölüm hadi ya
dizi de en begenmedigim yazilim .Hakan hakan 54 bölüm allem ettin kallem ettin dizide kaldın. Helal olsun valla. Ne diyeyim..
Hakan'ı en başından orjinali (Lippe Weiss) gibi yazsaydılar affedilmesi eğreti durmayacaktı. Her iki dizide de olan karakterler içinde orjinali ile en alakasız karakter oydu.dizi de en begenmedigim yazilim .
ilk sezon bize izletilen hakan'i - 2.sezon nisa hayatin dan temelli cikarip onune bakacakti. hakan da yaptigi ile kala kalacakti. malesef 2 sezon arasinda saglam tezatlik yapildi .
finali izlemedim fragman ve fotolar dan gordugum affedilmis nisa tarafindan.
<< sayet boyle ise - fazla egreti duran bir son olmus.
bizdeki sekli ile -hakan yazilimina dair tekrar ozet gecersem ;Hakan'ı en başından orjinali (Lippe Weiss) gibi yazsaydılar affedilmesi eğreti durmayacaktı. Her iki dizide de olan karakterler içinde orjinali ile en alakasız karakter oydu.
1 - Hakan, (Sebeplerini daha önce yazmıştım). Dizinin temellerini sarsacak kadar farklı bir yazım.
* dizideki ismi sureyya yanilmiyorsam.2 - Ömer'in ilk sezon nişanlandığı kız, karakterin *adını unuttum. İlk göründüğü bölüm orjinal gibiydi, diğer bölümlerde bozdular sakız gibi uzattılar.
kanimca dizinin kazananlari sukran ve tahir ikilisi.3 - Bu örnek bıraktığım yere kadarıyla olumlu olarak farklı diyebilirim, Tahir ile Zwi Arve temelde benzer karakterler olsa da oyunculuk ve karakter derinliği anlamında orjinalinden daha iyiydi. Orjinali daha arka plandaydı.
orj dan bagimsiz, ben cabalamalarini gormek isterdim bizim versiyon da. buyuk hayal kirikligi oldu ikili nin 2.sezon yazilimi.Diğer ortak karakterler en az %80 aynı diyebilirim.
Emine - Yaman aşkının orjinali farklı ama kolay uyarlanamayacak gibiydi zaten. Erken işlendiği için de ana hikayeye olumsuz etkisi olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?