Konuyu kapatalım en iyisi. Üyelerimizle dalga geçiyorsun. "Fotoğrafım" diyorsun ama fotoğraflar sansürlü.aga senin için sakalın ucunu sansürlemedim bak aynı
Konuyu kapatalım en iyisi. Üyelerimizle dalga geçiyorsun. "Fotoğrafım" diyorsun ama fotoğraflar sansürlü.aga senin için sakalın ucunu sansürlemedim bak aynı
Foruma sabaha karşı uğradım zaten, söyleyecek pek bir fırsat olmadı.yav aga bunu bana niye söylemedinvalla haberim yoktu nihat mesele değil bugün gitmeseydim ömer babaları göremeyecektimben zaten nihatın yanında durmadım hiç 4-5 foto çektim o kadar hemen babanın yanına geçtim
Allah ın sevdiği kuluymuşum ki şans eseri gördüm onlarıaslında fuara akşam gidecektim vazgeçip gittim iyi ki gitmişim be
ee tabi aga öyle her önüne geleni alırlarsa işimiz yaş ama sende o potansiyal var ilerde yap bence editörlük falan
aga ne dalgası ya bi tek kafam yok işte gerisi varKonuyu kapatalım en iyisi. Üyelerimizle dalga geçiyorsun. "Fotoğrafım" diyorsun ama fotoğraflar sansürlü.
O kafa olmadıktan sonra, ne yapalım gerisini. Öyle değil mi @XanTier?aga ne dalgası ya bi tek kafam yok işte gerisi var
aga eğer kaçırsaydım bunu sana çok kızardımForuma sabaha karşı uğradım zaten, söyleyecek pek bir fırsat olmadı.
Sansürlü resimin nesini paylaşıyorsun allasen?
Nazife Anne ve ben
artist artist konuşuyordu yineyazar olmuş beyefendi
dur onunda 1-2 resmini atim
@sürgünüm
taktınız sansüre sizdeSansürlü resimin nesini paylaşıyorsun allasen?
Sansürsüz paylaşta görelim
Ömer Baba ve Nazife Anne'nin geleceğini bilmiyordum ki.aga eğer kaçırsaydım bunu sana çok kızardımböyle bi fırsat insanın ayağına gelmez dahabenim en büyük isteğim vadi oyuncularıyla foto çektirmek
malatyaya biri gelirse söylersin
bunu yaptığıma dua etBu arada resmi paintten sansürlemiş @takas. Baksanıza resimde boşluk var ve sansürde çok basite kaçılmış.
sen nihat doğan geliyomuş deseydin de giderdim ben gittiğimde de ömer babaları görmüş olurdumÖmer Baba ve Nazife Anne'nin geleceğini bilmiyordum ki.
Sana söylesem yarın Nihat Doğan Malatya'ya geliyormuş, sen de takmaz gitmeyebilirdin.
Şansına denk gelmiş.
aga napıyon ya deşifre edeceksin neyseki bu karede yokum yapma gözünü sevimtakas burda bir yerde.
kafa yok
Beyaz direğin orada aynı gömlekli birisi var o sanırım ama yüzü gözükmüyortakas burda bir yerde.
Topluma çıkıoyorsun sakalları kes bariaga napıyon ya deşifre edeceksin neyseki bu karede yokum yapma gözünü sevim
kafa yok
aga napıyon ya deşifre edeceksin neyseki bu karede yokum yapma gözünü sevim
kafa yok
Başka fotolar da var elimde.Beyaz direğin orada aynı gömlekli birisi var o sanırım ama yüzü gözükmüyor
bana da öyle geldi off direk kurtardı beniBeyaz direğin orada aynı gömlekli birisi var o sanırım ama yüzü gözükmüyor
aga sen çok değiştin he yapma bakBaşka fotolar da var elimde.
zaten kısaltmıştım daha fazlası olmazTopluma çıkıoyorsun sakalları kes bari
Nihat Doğan'da kitap çıkarmış daha neler görecez bakalım.
Kitapın ismi Nihat Doğan'ın koyunları bile olabilir.bana da öyle geldi off direk kurtardı beniama orda fazla durmamıştım
aga sen çok değiştin he yapma bak
zaten kısaltmıştım daha fazlası olmaz
aynen adam yazarda oldu başımıza
Başka resimler varmış ahahah ama paylaşmaz sen istemediğin sürecebana da öyle geldi off direk kurtardı beniama orda fazla durmamıştım
aga sen çok değiştin he yapma bak
zaten kısaltmıştım daha fazlası olmaz
aynen adam yazarda oldu başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?