Ömer Baba Ve Nazife Anne İle Fotoğrafım-Takas

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2.foto da geliyor şimdi :D
nihat doğanı da atayım ama onla çekmedim adam bana bakarken çektim hiç konuşmadım bile :kiki: ömer baba varken nihat doğan kim lan :d

O zaman "fotoğraf çektirdim" diye yazmandaki amacı çözemedim. :D

Harbiden kaç yıldır görüyoruz. Yolda görsek, "Anne" diyeceğiz, o derece yani. :D
:F yazarda anne diyordu ona :D bu arada aga @XanTier yazetede editör olursan pananın içine girme şansın var adam editörmüş röportaj falan yapıyormuş sonra kitap yazmışlar
yazetede bi şansını deneyebilirsin :D

Yok, ben yazın Pana'ya hergün e mail atacağım. Artık elbet bana geri dönüş yaparlar. Bakarsın Necati Şaşmaz'a falan denk gelir mail. Şeker gibi adam zaten, alır belki yanına :A (boş hayaller :D)

Dün gece Okan'da Nihat Doğan, yarın Malatya'ya imza gününe gidiyorum demişti. İzlerken dedim takas görürse resim çekip foruma atar diye. :D

:F yazarda anne diyordu ona :D bu arada aga @XanTier yazetede editör olursan pananın içine girme şansın var adam editörmüş röportaj falan yapıyormuş sonra kitap yazmışlar
yazetede bi şansını deneyebilirsin :D
Ben de deneyecektim şansımı, heveslenme hissi gelmişti. Bir de baktım, üniverite mezunu olmak şartmış. Bir de araya deneyim girince, olmadı o iş. :D

Dün gece Okan'da Nihat Doğan, yarın Malatya'ya imza gününe gidiyorum demişti. İzlerken dedim takas görürse resim çekip foruma atar diye. :D
yav aga bunu bana niye söylemedin :D valla haberim yoktu nihat mesele değil bugün gitmeseydim ömer babaları göremeyecektim :D ben zaten nihatın yanında durmadım hiç 4-5 foto çektim o kadar hemen babanın yanına geçtim :D
Allah ın sevdiği kuluymuşum ki şans eseri gördüm onları :) aslında fuara akşam gidecektim vazgeçip gittim iyi ki gitmişim be :D

Ben de deneyecektim şansımı, heveslenme hissi gelmişti. Bir de baktım, üniverite mezunu olmak şartmış. Bir de araya deneyim girince, olmadı o iş. :D
ee tabi aga öyle her önüne geleni alırlarsa işimiz yaş ama sende o potansiyal var ilerde yap bence editörlük falan

aga süperdi ya onları yakından görmek müthiş bişey :D vadici adamı vadi çekiyor vallahi bak :D şans eseri girdim dolaşıyorum bi baktım anons :D kurtlar vadisi pusu dizisinin nazife annesi ve ömer babası salon 1 de :D nasıl heycanlandım bilemezsin :D nihat doğanda vardı onu salla dedim uzaktan çektim bıraktım :kiki: @Bully

nazife anne ile 2 adet resmim var onları koymam büyük ihtimalle :D yada yüzümü sansürlerim :D
Vay çok sevindim aga senin adına ne diyeyim şimdi mutluluktan havalar uçuyorsundur :D Nihat Doğan konusunda da iyi yapmışsın. :F

aaaa neden sansur yapıyorsınkı yüzünü 😱😱😱
seni görmedikten sonra googlede nazife anne yazar fotolarına bakarım aynı şeyy bence cnm sende görünüceksinkı öyle farkı olucak 🙂🙂

GnzlJ2.png

Nazife Anne ve ben :D

Vay çok sevindim aga senin adına ne diyeyim şimdi mutluluktan havalar uçuyorsundur :D Nihat Doğan konusunda da iyi yapmışsın. :F
artist artist konuşuyordu yine :d yazar olmuş beyefendi :D
dur onunda 1-2 resmini atim

@sürgünüm :D

Nazife Anne ya da gerçek ismiyle Serpil Tamur bu yaptığını görse, fotoğraf çektirdiğine pişman olurdu @takas. :D