her zaman dururBu arada @takas, en son attığın resimdeki gibi sakallar duruyor mu hâlâ?![]()
bu kadar yaşlı beklemiyordunuz demi aga normal tabiahaha sesli güldüm![]()
Raci Şaşmaz'a benzetmiştim hatta.her zaman dururşuan biraz kısalttım ama sakal hiç gitmez
![]()
ne emini aga herkes ömer baba diyodu"Ömer Baba" yerine, Emin Olcay desen daha iyi olacak aslında.![]()
Gerçekteki ismi önemli. Herkes karakterinin etkisinde kalmış. "Nazife Anne" için ise, "Serpil Tamur" demen lazım.ne emini aga herkes ömer baba diyodu![]()
2 saattir uğraşıyorum zatenYüzünü mü sansürleyecen? Sen daha nasıl sansürleyeceğine Google'dan bakıp, yapıp, buraya atana kadar 1 saat geçer![]()
Aynen adam daha bir müzik için o kadar uğraşıyor bunun için kaç saat uğraşır kim bilirYüzünü mü sansürleyecen? Sen daha nasıl sansürleyeceğine Google'dan bakıp, yapıp, buraya atana kadar 1 saat geçer![]()
aga kimse ismini söylemiyo ki herkes polatın annesi gelmiş babası gelmiş ömer baba nazife anne diyorGerçekteki ismi önemli. Herkes karakterinin etkisinde kalmış. Nazife Anneye de, Serpil Tamur demen lazım.![]()
hahaYüzünü mü sansürleyecen? Sen daha nasıl sansürleyeceğine Google'dan bakıp, yapıp, buraya atana kadar 1 saat geçer![]()
O espriyi yapan sanırım geçen sezonlarda kaldı.aga kimse ismini söylemiyo ki herkes polatın annesi gelmiş babası gelmiş ömer baba nazife anne diyor
espri yapıyolar polat tek yollamış cahit nerde diye![]()
Ben de gerçek manada buzlandırma yapacağını sandım. Ne biliyim senin Paint'le yapacağını bunu?2 saattir uğraşıyorum zaten![]()
yok aga son bölümü anlattı bana günümüzde ama kafası geri kalmışO espriyi yapan sanırım geçen sezonlarda kaldı.![]()
Evet, o zaman kafası geride kalmış. Şimdi Cahit ne, Ömer Baba ile Nazife Anne'nin peşinden gitmek ne? Tony Stark oldu adam.yok aga son bölümü anlattı bana günümüzde ama kafası geri kalmış![]()