her zaman durur şuan biraz kısalttım ama sakal hiç gitmezBu arada @takas, en son attığın resimdeki gibi sakallar duruyor mu hâlâ?
bu kadar yaşlı beklemiyordunuz demi aga normal tabiahaha sesli güldüm
Raci Şaşmaz'a benzetmiştim hatta.her zaman durur şuan biraz kısalttım ama sakal hiç gitmez
ne emini aga herkes ömer baba diyodu"Ömer Baba" yerine, Emin Olcay desen daha iyi olacak aslında.
Gerçekteki ismi önemli. Herkes karakterinin etkisinde kalmış. "Nazife Anne" için ise, "Serpil Tamur" demen lazım.ne emini aga herkes ömer baba diyodu
2 saattir uğraşıyorum zatenYüzünü mü sansürleyecen? Sen daha nasıl sansürleyeceğine Google'dan bakıp, yapıp, buraya atana kadar 1 saat geçer
Aynen adam daha bir müzik için o kadar uğraşıyor bunun için kaç saat uğraşır kim bilirYüzünü mü sansürleyecen? Sen daha nasıl sansürleyeceğine Google'dan bakıp, yapıp, buraya atana kadar 1 saat geçer
aga kimse ismini söylemiyo ki herkes polatın annesi gelmiş babası gelmiş ömer baba nazife anne diyorGerçekteki ismi önemli. Herkes karakterinin etkisinde kalmış. Nazife Anneye de, Serpil Tamur demen lazım.
hahaYüzünü mü sansürleyecen? Sen daha nasıl sansürleyeceğine Google'dan bakıp, yapıp, buraya atana kadar 1 saat geçer
O espriyi yapan sanırım geçen sezonlarda kaldı.aga kimse ismini söylemiyo ki herkes polatın annesi gelmiş babası gelmiş ömer baba nazife anne diyor
espri yapıyolar polat tek yollamış cahit nerde diye
Ben de gerçek manada buzlandırma yapacağını sandım. Ne biliyim senin Paint'le yapacağını bunu?2 saattir uğraşıyorum zaten
yok aga son bölümü anlattı bana günümüzde ama kafası geri kalmışO espriyi yapan sanırım geçen sezonlarda kaldı.
Evet, o zaman kafası geride kalmış. Şimdi Cahit ne, Ömer Baba ile Nazife Anne'nin peşinden gitmek ne? Tony Stark oldu adam.yok aga son bölümü anlattı bana günümüzde ama kafası geri kalmış