- Reaksiyon puanı
- 51,236
- Puanı
- 1,059
2.foto geliyo aga bunda sansür daha azkırpsaydın bari kendini
O zaman "fotoğraf çektirdim" diye yazmandaki amacı çözemedim.sen beni boşver nazife anneye bak
Harbiden kaç yıldır görüyoruz. Yolda görsek, "Anne" diyeceğiz, o derece yani.Aynen. Zaten Nazife Anne'yi 11 yıldır görüyoruz
yazarda anne diyordu ona bu arada aga @XanTier yazetede editör olursan pananın içine girme şansın var adam editörmüş röportaj falan yapıyormuş sonra kitap yazmışlarO zaman "fotoğraf çektirdim" diye yazmandaki amacı çözemedim.
Harbiden kaç yıldır görüyoruz. Yolda görsek, "Anne" diyeceğiz, o derece yani.
"Hayalin sınırı yoktur"Yok, ben yazın Pana'ya hergün e mail atacağım. Artık elbet bana geri dönüş yaparlar. Bakarsın Necati Şaşmaz'a falan denk gelir mail. Şeker gibi adam zaten, alır belki yanına (boş hayaller )
Ben de deneyecektim şansımı, heveslenme hissi gelmişti. Bir de baktım, üniverite mezunu olmak şartmış. Bir de araya deneyim girince, olmadı o iş.yazarda anne diyordu ona bu arada aga @XanTier yazetede editör olursan pananın içine girme şansın var adam editörmüş röportaj falan yapıyormuş sonra kitap yazmışlar
yazetede bi şansını deneyebilirsin
yav aga bunu bana niye söylemedin valla haberim yoktu nihat mesele değil bugün gitmeseydim ömer babaları göremeyecektim ben zaten nihatın yanında durmadım hiç 4-5 foto çektim o kadar hemen babanın yanına geçtimDün gece Okan'da Nihat Doğan, yarın Malatya'ya imza gününe gidiyorum demişti. İzlerken dedim takas görürse resim çekip foruma atar diye.
ee tabi aga öyle her önüne geleni alırlarsa işimiz yaş ama sende o potansiyal var ilerde yap bence editörlük falanBen de deneyecektim şansımı, heveslenme hissi gelmişti. Bir de baktım, üniverite mezunu olmak şartmış. Bir de araya deneyim girince, olmadı o iş.
Vay çok sevindim aga senin adına ne diyeyim şimdi mutluluktan havalar uçuyorsundur Nihat Doğan konusunda da iyi yapmışsın.aga süperdi ya onları yakından görmek müthiş bişey vadici adamı vadi çekiyor vallahi bak şans eseri girdim dolaşıyorum bi baktım anons kurtlar vadisi pusu dizisinin nazife annesi ve ömer babası salon 1 de nasıl heycanlandım bilemezsin nihat doğanda vardı onu salla dedim uzaktan çektim bıraktım @Bully
nazife anne ile 2 adet resmim var onları koymam büyük ihtimalle yada yüzümü sansürlerim
artist artist konuşuyordu yine yazar olmuş beyefendiVay çok sevindim aga senin adına ne diyeyim şimdi mutluluktan havalar uçuyorsundur Nihat Doğan konusunda da iyi yapmışsın.
aga senin için sakalın ucunu sansürlemedim bak aynıNazife Anne ya da gerçek ismiyle Serpil Tamur bu yaptığını görse, fotoğraf çektirdiğine pişman olurdu @takas.