Böğrüme saplasaydın o hanççeri keşke canım daha az yanardıŞimdi bi şeyler düşünmem lazım, aklımda hiçbir şey yok.
"Çok fazla kullanıyor" Nasıl? Yeterince cani mi?
Ziyaretçi arkadaşlar bu arada dışarıdan bakmayalım. Buyurun içeri.
Böğrüme saplasaydın o hanççeri keşke canım daha az yanardıŞimdi bi şeyler düşünmem lazım, aklımda hiçbir şey yok.
"Çok fazla kullanıyor" Nasıl? Yeterince cani mi?
Ziyaretçi arkadaşlar bu arada dışarıdan bakmayalım. Buyurun içeri.
Bilmez miyim? İnsanın en değerlisine söylenen ağır sözlerin acısı hiç geçmez zaten.Böğrüme saplasaydın o hanççeri keşke canım daha az yanardı
Matematikçi olarak çok düşündün dimi emege saygı kalpBilmez miyim? İnsanın en değerlisine söylenen ağır sözlerin acısı hiç geçmez zaten.
S.G.A.T. dün baştan sona okudu dizimi, bence bunlar hep reytşngGerekmiyor.
Belki (TKR) olarak listede yer alabilir.S.G.A.T. dün baştan sona okudu dizimi, bence bunlar hep reytşng
Evet, TKR ile liste de kabarık gözükür hem, çok iş yapılmış gibiBelki (TKR) olarak listede yer alabilir.
Bir kanal açmayı düşünüyor musun? Hazır 4. kanal kapanmışken yerine yenisi gelebilir sınır 4 çünkü.Evet, TKR ile liste de kabarık gözükür hem, çok iş yapılmış gibi
Kim kapattı? @batuhankaralar ı kast ediyorsan o pek kapatmışa benzemiyor, dün gece bana Hissikablelvuku'yu kanalında yayınlamak istediğini söylediBir kanal açmayı düşünüyor musun? Hazır 4. kanal kapanmışken yerine yenisi gelebilir sınır 4 çünkü.
Kanal MK kapandı, @MayısKralı'nın.Kim kapattı? @batuhankaralar ı kast ediyorsan o pek kapatmışa benzemiyor, dün gece bana Hissikablelvuku'yu kanalında yayınlamak istediğini söyledi
pompy'nin de kanalı yok mu? 5 ediyor?
5 işte pardon sınır 5, kafam iyi olabilir şuan.pompy'nin de kanalı yok mu? 5 ediyor?
Benim gönlüm @Aserat ın kanalından yana
Kanal kurmayı düşünümüyorum. En fazla 2 dizi yazacağım zaten, başka insanlarla da uğraşamam. Güven veren ellere (bkz. eTV ) (ya da belki birazcık TVen ) kendimi teslim etmeyi yeğlerim5 işte pardon sınır 5, kafam iyi olabilir şuan.
Gönlüne başlatma şimdi. Valla cingar çıkarırım sana mobing uygularım, biliyorsun neler yapabileceğimi.
Valla bana fazlasıyla uyar özelden konuşabiliriz. 2 dizi yazacaksan birini bizde birini TVen'de yayınlarsın sorun çözülür. @mrt-06Kanal kurmayı düşünümüyorum. En fazla 2 dizi yazacağım zaten, başka insanlarla da uğraşamam. Güven veren ellere (bkz. eTV ) (ya da belki birazcık TVen ) kendimi teslim etmeyi yeğlerim
Daha az dikkat çekeni Atacan'a kakalayalım o zamanValla bana fazlasıyla uyar özelden konuşabiliriz. 2 dizi yazacaksan birini bizde birini TVen'de yayınlarsın sorun çözülür. @mrt-06
Hissikablelvuku'yu kimse okumaz dedin ilk bölümle 8 reyting aldı yeni bir fenomen doğuyor olabilir. Eğer bize gelirsen @Tolstoyevski gibi tam özerklik veririm sana.Daha az dikkat çekeni Atacan'a kakalayalım o zaman
Az reklama ve hit için gereksiz muhabbete girmememe rağmen bence de iyi sonuçHissikablelvuku'yu kimse okumaz dedin ilk bölümle 8 reyting aldı yeni bir fenomen doğuyor olabilir. Eğer bize gelirsen @Tolstoyevski gibi tam özerklik veririm sana.
Batuhan'a ayıp olacak böyle. O da istemişti Hissi'yi. Ona da bir şey vermem lazımŞimdi böyle alenen konuşunca @mrt-06'ya ayıp oluyormuş gibi hissediyorum ama TVen'in reytingleri baya iyi zaten gerek yok. Ona da dizi yapar ödeşirsiniz.
Benim kanala güveniyormuşsun güvenini boşa çıkarmayacağımdan emin olabilirsin. 2. dizini de ona yaparsın.Batuhan'a ayıp olacak böyle. O da istemişti Hissi'yi. Ona da bir şey vermem lazım