- Reaksiyon puanı
- 8,252
- Puanı
- 1,061
Söz vermiyim diyip itirafta beni gömeceksin, sonra ben itiraf yapacağımı söylemedim diye aradan sıyrılacaksın gibi hissettimSöz vermim ama bu fikri tuttum
Söz vermiyim diyip itirafta beni gömeceksin, sonra ben itiraf yapacağımı söylemedim diye aradan sıyrılacaksın gibi hissettimSöz vermim ama bu fikri tuttum
Ansızın seni yerden yere vuran bir anonim itiraf görebilirsin o zamanbana da itiraf yapın. @XanTier @Forumdash
Yook @Ahmad 'a seslenıyorum ben senın hakkında anonim bısey dersem senden habersız beni ifşalama hakkına sahiptir. Sende yaz aynı şeyiSöz vermiyim diyip itirafta beni gömeceksin, sonra ben itiraf yapacağımı söylemedim diye aradan sıyrılacaksın gibi hissettim
Yook @Ahmad 'a seslenıyorum ben senın hakkında anonim bısey dersem senden habersız beni ifşalama hakkına sahiptir. Sende yaz aynı şeyi
Hayır. Ben yaparsam anonim yaparımo değil de başka biri eleştiri yapsa, zaten bunlar yaptı deyip kale almayacağız.
Gızlıden mı yapcaksın yani o zmn sana haber vermem, @Ahmad sana verdiğim hakkı da geri çekıyorum. Senı de boş işle rahatsız ettımHayır. Ben yaparsam anonim yaparım
O zaman iki adet itiraf yapayım da hangisi hangisi hiç belli olmasın
Anonim olmayınca zevki olmuyor ki. Anonim asıl itiraflar itiraf yapan. Ha yüzüne söylemişim, ha oradaGızlıden mı yapcaksın yani o zmn sana haber vermem, @Ahmad sana verdiğim hakkı da geri çekıyorum. Senı de boş işle rahatsız ettım
Hayır benım haberım olcak mı yani? baskaları senı anonim bilsın tamam bısey demıyorumAnonim olmayınca zevki olmuyor ki. Anonim asıl itiraflar itiraf yapan. Ha yüzüne söylemişim, ha orada
O kadar hakaretleri başkasının yapmasını beklemezsin diye düşünüyorum. Yoksa bekler misin?Hayır benım haberım olcak mı yani? baskaları senı anonim bilsın tamam bısey demıyorum
Beklerım bugun bi söz duydum. Babana bile guvenme, babaya guvenılseydi tanrının da babası olurdu ilham, feyz al kendıne takı yap bu sözüO kadar hakaretleri başkasının yapmasını beklemezsin diye düşünüyorum. Yoksa bekler misin?
Çok bağlantı kuramadım aslında o söz ile Tanrı'nın ararsındaBeklerım bugun bi söz duydum. Babana bile guvenme, babaya guvenılseydi tanrının da babası olurdu ilham, feyz al kendıne takı yap bu sözü
o nasaıl bi mantıksız laf. Kimin lafı o?Beklerım bugun bi söz duydum. Babana bile guvenme, babaya guvenılseydi tanrının da babası olurdu ilham, feyz al kendıne takı yap bu sözü
Bence @Forumdash iyi değil. Uyusa iyi olur, son birkaç mesajı beni endişelendiriyoro nasaıl bi mantıksız laf. Kimin lafı o?
Yani herkesten herseyı beklerımÇok bağlantı kuramadım aslında o söz ile Tanrı'nın ararsında
Sızın orda saat kaç uyusana sen ondan mantıksız gelmiştıro nasaıl bi mantıksız laf. Kimin lafı o?
Bir lafı söylemek ancak bu kadar dolandırılabilirYani herkesten herseyı beklerım
Sızın orda saat kaç uyusana sen ondan mantıksız gelmiştır
Evet kendim kendime bile söverken düşün artıkBir lafı söylemek ancak bu kadar dolandırılabilir
Konu neydi?
Babandan bile bekleyebileceğin itirafı benden bekliyorsun yani
Şimdi bi şeyler düşünmem lazım, aklımda hiçbir şey yok.Tamam yap yaa ama ayın sonuna kadsr yaptın yaptın sonrasında yokum bıraz