Maskeli Fedai
Favori Üye
@kvp sezon finali daha mantıklı
O zaman finalde açıklayacağım olayı açıklamam
@kvp sezon finali daha mantıklı
O zaman finalde açıklayacağım olayı açıklamam
Çok güzel bi final yazıyorum @Forumdash @kvp @çocuklarduymasın @takas @34rcp44 İnşallah beğenirsiniz Ve de oldukça uzun diğer bölümlere nazaran 2 kat olacak neredeyse
Çok güzel bi final yazıyorum @Forumdash @kvp @çocuklarduymasın @takas @34rcp44 İnşallah beğenirsiniz Ve de oldukça uzun diğer bölümlere nazaran 2 kat olacak neredeyse
bekiyoz aga adına yakışır bi final olur inşallah
Seneye ben de okuyayım devamını yazmış mı yazacan mı @XanTier@Forumdash ciddi anlamda yürek koymuş diziye, bu bölümde çok haklı. İnşallah genel sonda bütün sorular cevap bulmuştur.
Hatırlamıyorum buldu mu bulmadı mı@Forumdash ciddi anlamda yürek koymuş diziye, bu bölümde çok haklı. İnşallah genel sonda bütün sorular cevap bulmuştur.
Hayır. İsteyeceklerini sanmıyorum forumdakilerin Matt'i Randy'yi falan.Seneye ben de okuyayım devamını yazmış mı yazacan mı @XanTier
Yeniden kakalasan kımsenın aklına gelmezdi benceHatırlamıyorum buldu mu bulmadı mı
Hayır. İsteyeceklerini sanmıyorum forumdakilerin Matt'i Randy'yi falan.
Ayrıca finalde kahraman ölümüştü unuttuysan eğer
Yani. Hisskablelvuku'nun yayınlanan ilk bölümünü silip forumdan yeniden yayınladım, kimse de karşı çıkmadıYeniden kakalasan kımsenın aklına gelmezdi bence
Şuan bişey dicektim ama gideyim forum hakkındaki düşüncelerimi itiraf ediyoruz yaz programında itiraf edeyimYani. Hisskablelvuku'nun yayınlanan ilk bölümünü silip forumdan yeniden yayınladım, kimse de karşı çıkmadı
Et et. Biraz da benim hakkımda itiraf olsunŞuan bişey dicektim ama gideyim forum hakkındaki düşüncelerimi itiraf ediyoruz yaz programında itiraf edeyim
Kişiye özel sipariş almıyoruz. Dan dan yüze söylemek varkenEt et. Biraz da benim hakkımda itiraf olsun
Sen söyle o zaman, çekinme ben alınmamKişiye özel sipariş almıyoruz. Dan dan yüze söylemek varken
Pat diye sorunca da olmuyor ben sorsam sen inadına söylersin bişey evet sordum kabul et asafsdaahSen söyle o zaman, çekinme ben alınmam
Aynı durumu yaşıyorum ben de. O zaman sözleşelim birbirimiz hakkında anonim itiraf yapıyoruz bu haftaPat diye sorunca da olmuyor ben sorsam sen inadına söylersin bişey evet sordum kabul et asafsdaah
Söz vermim ama bu fikri tuttumAynı durumu yaşıyorum ben de. O zaman sözleşelim birbirimiz hakkında anonim itiraf yapıyoruz bu hafta