'Öğretmen' Final Yapıyor! | FOX

Bu kadar hızlı karar almaları şaşırtıcı...

1 ratingle devam eden diziler varken..

MA nın Pazara gelmeside bayağı sekte vurdu Öğretmene ama kanal bu kadar çabuk nasıl pes etti...İlginç.

Bari orijinali kadar sürseydi efsane diziler olarak aramızda kalacak en azından bozmadı diyeceğiz. Savaşçı dönecek büyük ihtimalle bugüne demiştim sana geçici çözüm @Emre Ozansoy . Bulduğunuz formül bu mu
@haluk792

Reactions: Emre Ozansoy
Cidden dizi üvey evlat muamelesi gördü. Baraj ve Zümrüdüanka saçmalığını izleyeceğimize Öğretmeni eskisi gibi olmasa da izlerdik. Fox'un birinin canını yakacağı belliydi ama bu Öğretmen olmamalıydı.

Reactions: Aserat
Reactions: Gerekli24
Dizinin sadece sahnelerini izlemiştim yazın ama onlar bile beğenmeme yetti gerçekten diğer düşük reytingli dizileri seson başından beri devam ederken bu 2-3 bölüm düşük reyting aldı diye bitiyor ve yerine gelecek olan dizi ise Savaşçı yazık, gerçekten yazık.

Güzelim diziyi harcadılar. Hani o zaman yapımcıydı ya kimdi bu dizi reytingleri tutsa da tutmasa da bu sezon sonuna kadar 40 ve ya 41 bölüme kadar davam edeceğini demişti. Hemen bitiriyorlar. Cidden bu dizi, böyle bir konuyla harcandı.

Reactions: Gerekli24
36. bölümde 2021 Mayıs ayında final yapacak denmişti yapım şirketi tarafından.

Reactions: Gerekli24 and EnveR
İlk başladığı zaman herkes 13 bölüm olsun diye yazıp duruyordu, şimdi 9 bölüm olunca niye sorun oldu anlamadım. Elbette erken finali hak etmeyen bir dizi, ama orijinal senaryo bitince nasıl devam edilecekti? Bu yüzden bitmesi doğru oldu gibi.

İlker Kaleli umarım dijitale dizi yapmaya devam eder. İzlemeyi sevdiğim bir isim.

9. bölüm çekilip çekilmedi mi bilmiyorum ama, yarım final olmaz umarım. Tüm ekibin yolu açık olsun.

Bence bölüm çekildi. Öğretmen ölecek. Umarım sadece orada kalmaz bu çok kötü olur. Orijinalden bile daha az bölümde bitiyor.

Bence bölüm çekildi. Öğretmen ölecek. Umarım sadece orada kalmaz bu çok kötü olur. Orijinalden bile daha az bölümde bitiyor.
Fazla stoklu gittikleri düşünmüyorum, ama belli de olmaz. Eğer öğretmen ölürse saçmalarlar. Son fragman sonrası Öğretmen'i akıl hastanesine bile kapatabilirler.
Her şeyi bekliyorum ben...

Fazla stoklu gittikleri düşünmüyorum, ama belli de olmaz. Eğer öğretmen ölürse saçmalarlar. Son fragman sonrası Öğretmen'i akıl hastanesine bile kapatabilirler.
Her şeyi bekliyorum ben...
Sezon fragmanında vuruluyordu sonra 4 gün önce dediler 4 gün sonra 9. bölüm oluyor galiba

Reactions: Emre Ozansoy
Şuan yasak elma izledim ve arkasından barajı verdi kanal zümrüdüanka ve baraja tekrar verip duruyor kanal ben hiç görmedim öğretmene başka dizi bitiminde arkasından tekrar verdiğini yada gün içerisinde verdiğini resmen üvey evlat muamelesi gördü dizi Kanal elinden çıkarmak için bahane arıyor diziye ben olsam savaşçıyı başlatmazdım öğretmene şans verirdim kış gelince toparlardı toparlayamazsa final yapardım.