Unutursun için yana yana...İyi artık kına yakarsınız FOX'la birlikte.
Unutursun için yana yana...İyi artık kına yakarsınız FOX'la birlikte.
Seni de unutsak iyi olur.Unutursun için yana yana...
türk dizileri ilgi duymuyorlar.herkes yabancı diziye yöneldi..bide dunyada türk dizilere ilgi var öyle diyenler var..intikam hikayeleride BÖYLE Mİ OLACAKTI babaları oluyor...ondan ilgi çekiyor intıkam aşiret hikayeleriİlk defa foxa kin güttüm. Med yapım 32 bölüm daha çekilecek derken 2 bölüm reyting sonucundan sonra 9 da diziyi bitirme kararsızlığı. İzlediğim diziler bitsin hep dijital diziler izleyeceğim bundan sonra sanırım. Seyirciyi bir taraflarına takmayan kanallar izlediğim dizileri apar topar bitirince üzülen ben oluyorum. Dijitalde böyle saçmalıklar olmuyor enazından.
GK ve ŞT ye 1m tweet atmışlardı iplemezler
Şöyle ki bu tarz uyarlamalar bilerek TV için yapılıyor çünkü dijital kitlesi bu dizinin orijinalini bilen kesim olduğu için uyarlamaya ilgi göstermeyebilir. Fatih Aksoy da daha önce açıklamasında genç kitleyi televizyona çekmek için oraya yaptık demişti.Aslında hata Medyapım'da. Böyle kaliteli bir diziyi neden televizyona veriyorsun ki? Orijinali zaten 10 bölüm sende çek o kadar bölümü kendi kafandaki gibi ver dijitale. 10. bölümden sonra ne yapabilirlerdi ki zaten?
GK ŞT nedirGK ve ŞT ye 1m tweet atmışlardı iplemezler