'Öğretmen' Final Yapıyor! | FOX

Şaka maka 13. bölüme kadar şans verilmeliydi, çok ani bir karar olmuş. Seyircisi dizisine sahip çıkamasa da kanal diğerlerine gösterdiği sabrı bu dizi için de gösterebilirdi. Hiçbir kanal seyircisine saygı göstermiyor maalesef. :)

Kimse Fox'u Suçlamasın Suç Babil | Ögretmen vs Kaliteli Yapımların hercai sadakatsiz kırgın çiçekler küçük gelin vs Aga Töre İntikam Senaryolu İşleri İzleyen Reyting Rekorları Kırdıran Türk İzleyici Profilinde Bu Ülkede "Öğretmenleri Hedef Gösteriyor" Diye Hedef Oldu Bu Dizi Hatırlarsanız Hekimoğlu House M.D'ye Selam Verilen Mümessil Bölümünde Mecliste Gündem Olmuş ve Sosyal Medya'da Linç Yemişti Velhasılkelam Ögretmen Babil Gibi Dijital İşleri Öyle Medyapım'ın Hesapları Gibi 36 Bolüm Kalamaz Tv'lerde

İlk defa foxa kin güttüm. Med yapım 32 bölüm daha çekilecek derken 2 bölüm reyting sonucundan sonra 9 da diziyi bitirme kararsızlığı. İzlediğim diziler bitsin hep dijital diziler izleyeceğim bundan sonra sanırım. Seyirciyi bir taraflarına takmayan kanallar izlediğim dizileri apar topar bitirince üzülen ben oluyorum. Dijitalde böyle saçmalıklar olmuyor enazından.

İlk defa foxa kin güttüm. Med yapım 32 bölüm daha çekilecek derken 2 bölüm reyting sonucundan sonra 9 da diziyi bitirme kararsızlığı. İzlediğim diziler bitsin hep dijital diziler izleyeceğim bundan sonra sanırım. Seyirciyi bir taraflarına takmayan kanallar izlediğim dizileri apar topar bitirince üzülen ben oluyorum. Dijitalde böyle saçmalıklar olmuyor enazından.
türk dizileri ilgi duymuyorlar.herkes yabancı diziye yöneldi..bide dunyada türk dizilere ilgi var öyle diyenler var..intikam hikayeleride BÖYLE Mİ OLACAKTI babaları oluyor...ondan ilgi çekiyor intıkam aşiret hikayeleri

• Beğendim
Reactions: Gizmen
Bu kadar hızlı bi karar beklemiyordum 😱 bu diziyi izlemiyorum ama neden üvey evlat muamelesi gördü?? kanal bah ne de aynısını yaptı Baraj ve Zümrüdüanka kötü onlar neden bitmiyor??

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
:T

1603114139511.png

• Üzücü
Reactions: Gizmen
Aslında hata Medyapım'da. Böyle kaliteli bir diziyi neden televizyona veriyorsun ki? Orijinali zaten 10 bölüm sende çek o kadar bölümü kendi kafandaki gibi ver dijitale. 10. bölümden sonra ne yapabilirlerdi ki zaten?

Aslında hata Medyapım'da. Böyle kaliteli bir diziyi neden televizyona veriyorsun ki? Orijinali zaten 10 bölüm sende çek o kadar bölümü kendi kafandaki gibi ver dijitale. 10. bölümden sonra ne yapabilirlerdi ki zaten?
Şöyle ki bu tarz uyarlamalar bilerek TV için yapılıyor çünkü dijital kitlesi bu dizinin orijinalini bilen kesim olduğu için uyarlamaya ilgi göstermeyebilir. Fatih Aksoy da daha önce açıklamasında genç kitleyi televizyona çekmek için oraya yaptık demişti.