Konuya harika atmış bir de. 😱Gel gel senden çıkaracağım tüm öfkemi. @xBUGRAx
Konuya harika atmış bir de. 😱Gel gel senden çıkaracağım tüm öfkemi. @xBUGRAx
Dün izledin mi televizyondan hayır... Konu kapanmıştır.
Cidden dizi üvey evlat muamelesi gördü. Baraj ve Zümrüdüanka saçmalığını izleyeceğimize Öğretmeni eskisi gibi olmasa da izlerdik. Fox'un birinin canını yakacağı belliydi ama bu Öğretmen olmamalıydı.ALLAH BU KANAL PARÇASININ TEZ ZAMANDA BELASINI VERSİN!!!!!!!!!!!!!
BELASINI VERSİN! BELASINI VERSİN! BELASINI VERSİN! BELASINI VERSİN!
Mucize Doktor bittikten sonra bir daha böyle rezil ve iğrenç bir kanaldan dizi izlersem ALLAH BENİM DE BELAMI VERSİN! Aslında şimdi de veriyor çünkü geçen sezon da BAH'a böyle yapmıştı ama yenilen pehlivan güreşe doymuyor işte. 7 AY ARA ve GÜN DEĞİŞİMİNDEN sonra 3 küsür reyting aldı ve yükselme ihtimali (hele ki Star ve Ay Yapım Menajerimi Ara için çırpınıp diziyi kurtarırken) vardı ancak ne hafta boyunca tekrarı verildi, ne Youtube'a açık şekilde bölüm yüklendi ne de bölüm yükselsin diye başka stratejik hamleler yaptılar. 5 sezondur kabak tadı veren, başlayıp başlamayacağı bile belli olmayan ne idüğü belirsiz dizi sırada bekliyor diye gözünün yaşına bakmadan harcadılar resmen yazıklar olsun. Oysa Baraj ve Zümrüdüanka gibi rezil ve klişe işleri bol tekrarla 4 küsürlere çıkarttı ama bu dizi üvey evlat gibi kaldı hele ki geçen sezon zor günde aldığı reytinglerden sonra.
Ayrıca orijinal dizi 10 bölümken yangından mal kaçırır gibi 9'da bitirmeleri de ayrı skandal. Şimdi lütfen yemeyip içmeyip FOX'u savunanlar bana cevap vermesin yoksa kalplerini kırmak zorunda kalırım. Bu hayasızlığın hiçbir tarifi yok. İlker Kaleli ne güzel ekranlara döndü derken saçma sapan bir kanala ve reyting sistemine takıldı umarım bu sefer dijitalde kaliteli bir projeyle izleriz. FOX da Kanal D olma yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor. Zaten bu sezon MD dışında aman aman izlenen bir işi de kalmadı elindeki diğer potansiyelli işleri de çar çur etsin ve bol bol ah alsın bakalım. Bu ahlar şimdi olmasa da bir yerde mutlaka çıkacak ve ben de o zaman olacakları keyifle izleyeceğim.
Büyük ihtimalle bittikten bir hafta sonra Savaşçı başlar.Bari orijinali kadar sürseydi efsane diziler olarak aramızda kalacak en azından bozmadı diyeceğiz. Savaşçı dönecek büyük ihtimalle bugüne demiştim sana geçici çözüm @Emre Ozansoy . Bulduğunuz formül bu mu @haluk792
36. bölümde 2021 Mayıs ayında final yapacak denmişti yapım şirketi tarafından.Güzelim diziyi harcadılar. Hani o zaman yapımcıydı ya kimdi bu dizi reytingleri tutsa da tutmasa da bu sezon sonuna kadar 40 ve ya 41 bölüme kadar davam edeceğini demişti. Hemen bitiriyorlar. Cidden bu dizi, böyle bir konuyla harcandı.
Aynen. Ben bunu bulamadım da işte 41 attım Neden böyle dedikleri halde 9.bölümde bitiyor?36. bölümde 2021 Mayıs ayında final yapacak denmişti yapım şirketi tarafından.
Doğru düzgün tanıtımı yapılmaması, pandemi, gün değişikliği vs. vs. böyle daha çok sebep sayılabilir.Aynen. Ben bunu bulamadım da işte 41 attım Neden böyle dedikleri halde 9.bölümde bitiyor?
Bence bölüm çekildi. Öğretmen ölecek. Umarım sadece orada kalmaz bu çok kötü olur. Orijinalden bile daha az bölümde bitiyor.İlk başladığı zaman herkes 13 bölüm olsun diye yazıp duruyordu, şimdi 9 bölüm olunca niye sorun oldu anlamadım. Elbette erken finali hak etmeyen bir dizi, ama orijinal senaryo bitince nasıl devam edilecekti? Bu yüzden bitmesi doğru oldu gibi.
İlker Kaleli umarım dijitale dizi yapmaya devam eder. İzlemeyi sevdiğim bir isim.
9. bölüm çekilip çekilmedi mi bilmiyorum ama, yarım final olmaz umarım. Tüm ekibin yolu açık olsun.
Fazla stoklu gittikleri düşünmüyorum, ama belli de olmaz. Eğer öğretmen ölürse saçmalarlar. Son fragman sonrası Öğretmen'i akıl hastanesine bile kapatabilirler. Her şeyi bekliyorum ben...Bence bölüm çekildi. Öğretmen ölecek. Umarım sadece orada kalmaz bu çok kötü olur. Orijinalden bile daha az bölümde bitiyor.
Sezon fragmanında vuruluyordu sonra 4 gün önce dediler 4 gün sonra 9. bölüm oluyor galibaFazla stoklu gittikleri düşünmüyorum, ama belli de olmaz. Eğer öğretmen ölürse saçmalarlar. Son fragman sonrası Öğretmen'i akıl hastanesine bile kapatabilirler. Her şeyi bekliyorum ben...
Aaa, ben onu unuttum. Öyle bir şey olabilir. 😱Sezon fragmanında vuruluyordu sonra 4 gün önce dediler 4 gün sonra 9. bölüm oluyor galiba
Orijinalini bilmiyorum ama bir yerde ölüyor diye duydum zaten kanser adamAaa, ben onu unuttum. Öyle bir şey olabilir. 😱
Şuan yasak elma izledim ve arkasından barajı verdi kanal zümrüdüanka ve baraja tekrar verip duruyor kanal ben hiç görmedim öğretmene başka dizi bitiminde arkasından tekrar verdiğini yada gün içerisinde verdiğini resmen üvey evlat muamelesi gördü dizi Kanal elinden çıkarmak için bahane arıyor diziye ben olsam savaşçıyı başlatmazdım öğretmene şans verirdim kış gelince toparlardı toparlayamazsa final yapardım.
'Öğretmen' ekrana veda ediyor!
Yapımcılığını Medyapım ve MF Yapım'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Koray Kerimoğlu'nun oturduğu, başrollerinde; İlker Kaleli, Ceren Moray, Şerif Erol, Afra Saraçoğlu, Serhat Kılıç ve Serkan Keskin'in yer aldığı dizi yeni gününde istenilen reytingleri veremediğinden 9. bölümde izleyicilerine veda ediyor.
Yayın akışında bir değişiklik olmadığı takdirde dizi, 8 Kasım Pazar akşamı yayın hayatını sonlandıracak.
'Öğretmen' yeni bölümüyle Pazar 20.00'de FOX'ta!
Kaynak: Birsen Altuntaş