NOW Öğretmen - Dizi Yorumları

Umut vaad etmediği açıktı. Belki 13. bölüme kadar şans verilebilirdi ama daha fazla ilerleyemezdi. Hem kendi gününde başlamayışı, hem dizi kalabalığı, hemde senaryo kaçınılmaz sonu getirdi.
Üzülmedim ama kaliteli bir yapım değildi maalesef.

Kalite = uzun sürme olsa Arka Sokaklar, Kurtlar Vadisi, Kadın gibi işler kaliteli olurdu ama neyse ki senin dışında böyle çağdışı bir inanca sahip olan yok.

Kalite = uzun sürme olsa Arka Sokaklar, Kurtlar Vadisi, Kadın gibi işler kaliteli olurdu ama neyse ki senin dışında böyle çağdışı bir inanca sahip olan yok.
Bunun benim mesajımla ne alakası var? Kısa süren ve kalitesiz bir diziydi. İlker Kaleli'nin olmayan oyunculuğu, mantık dışı senarysuyla diziden olmamışlık akıyordu. Hakettiğini buldu neyse ki.

Bu dizi kaçıncı bölümüyle bitti? Bitişi falan anlamsız mı oldu yoksa hikayesini sence anlatabildi mi? Yani başlayıp izlemeye değer mi? Ne dersin?
Başlamak istiyorsun demek.
Final 9. bölümdü. Orijinali de kısa sürdüğü için çok uzasa tadı kaçabilirdi o yüzden dozunda bitti ama FOX haksızlık etmese ve 13'ü görse fena olmazdı. Yine de konu güzel bağlanmıştı yani severek izleyeceğini düşünüyorum.

Reactions: Yiğitt
Alıyorum listeme o halde, thank you canım.

Dizinin dezavantajı pandemi döneminin başlangıcına gelmesi oldu, çekimler durdu falan derken araya çok zaman girince maalesef beklenen son oldu...
Evet 4 bölüm yayınlandıktan 6 ay sonra gün değişikliği ile ta Ekim ayında başlaması ve Fox'un iyi tanıtım tekrar yapmaması sonucu bence yine iyi bile aldı.

Kadroya yazık oldu, 4 bölüm sonrası 6 ay zaten izleyici unutmuştu. Kaderi şanssızlığa geldi...
Evet ama bence tek etken değil Baraj 2 bölümle ara verip 2 reytingle başlamış ama kanalın arkasında durup bol tekrar ve tanıtımla yükseldi.