Hizmetçileri yemek yapan erkekler favorim.yemek yapan parlak erkek senin fantezilerinden biridir bence
Hizmetçileri yemek yapan erkekler favorim.yemek yapan parlak erkek senin fantezilerinden biridir bence
@Emre Ozansoy fazla uçmuştu neyse ki uyarınla kendine geldi.7 8 nasıl bekledinİlk bölüm 5 i geçseler iyi ama Sefirin Kızı burada en düşük alan o olur. Çukur ve Yasak Elma'nın kitlesi var. Çok batmaz. Yasak Elma 5 Çukur 5,5 Sefirin Kızı 4 alır.
Sen de iyice parlakçı oldun başımıza.Emre'nin mesajını görünce aklıma geldi Acun ne zaman nereye reklam koyacağını iyi biliyor.
https://twitter.com/x/status/1301606816531578880
O Zaten parlakçıydı kiSen de iyice parlakçı oldun başımıza.@xemrexxx
Salı sabahı bu mesajı sana hatırlatacağım.@Emre Ozansoy fazla uçmuştu neyse ki uyarınla kendine geldi.
Ben Kırmızı Oda için söyledim gerisi umrumda değil.Sen de iyice parlakçı oldun başımıza.@xemrexxx
Büyük bir zevkle bekliyor olacağım.Salı sabahı bu mesajı sana hatırlatacağım.
Yasak Elma'nın zirvede oluşunu öğrenmek için büyük bir zevkle beklediğini bilmek sevindirdi.Büyük bir zevkle bekliyor olacağım.
Yasak Elma diyormuşsunuz sorry10 reytingi görecekti nasıl 3 reyting alsın. 😱 Tekrarı bile 2 reyting aldı geçen gün.
4. sezon 1. bölüm öyle olacak diye bir şey yok.
Kalbime iniyordu az daha...Yasak Elma diyormuşsunuz sorryBen Yeni Hayat sandım.4-5 alır ilk bölümle gibi ama bakalım.
Sizin dizinin sezon açılış reytingini de görebilir miyim?4. sezon 1. bölüm öyle olacak diye bir şey yok.Bunun yarısını bile alamayacak.
bir parlağın koynunda cesedini bulurlar bununSen de iyice parlakçı oldun başımıza.@xemrexxx
Kırmızı Oda'yı Halit Özgür ve Burak için izleyeceğin konuşuluyor Binnur Kaya sevginden çok.Ben Kırmızı Oda için söyledim gerisi umrumda değil.
Bakmaya üşendim...Sizin dizinin sezon açılış reytingini de görebilir miyim?
Nerde o günler anam.bir parlağın koynunda cesedini bulurlar bunun
N'oldu yemedi mi?Bakmaya üşendim...Ama bizim dizimiz sezon başında değil sezon ortasında göstermişti gücünü.
N'oldu yemedi mi?
Yapma be ben de seni sevmiştimYasak Elma diyormuşsunuz sorryBen Yeni Hayat sandım.4-5 alır ilk bölümle gibi ama bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?