Hizmetçileri yemek yapan erkekler favorim.yemek yapan parlak erkek senin fantezilerinden biridir bence![]()
Hizmetçileri yemek yapan erkekler favorim.yemek yapan parlak erkek senin fantezilerinden biridir bence![]()
@Emre Ozansoy fazla uçmuştu neyse ki uyarınla kendine geldi.7 8 nasıl bekledinİlk bölüm 5 i geçseler iyi ama Sefirin Kızı burada en düşük alan o olur. Çukur ve Yasak Elma'nın kitlesi var. Çok batmaz. Yasak Elma 5 Çukur 5,5 Sefirin Kızı 4 alır.
Sen de iyice parlakçı oldun başımıza.Emre'nin mesajını görünce aklıma geldi Acun ne zaman nereye reklam koyacağını iyi biliyor.
O Zaten parlakçıydı kiSen de iyice parlakçı oldun başımıza.@xemrexxx
Salı sabahı bu mesajı sana hatırlatacağım.@Emre Ozansoy fazla uçmuştu neyse ki uyarınla kendine geldi.![]()
Ben Kırmızı Oda için söyledim gerisi umrumda değil.Sen de iyice parlakçı oldun başımıza.@xemrexxx
Büyük bir zevkle bekliyor olacağım.Salı sabahı bu mesajı sana hatırlatacağım.![]()
Yasak Elma'nın zirvede oluşunu öğrenmek için büyük bir zevkle beklediğini bilmek sevindirdi.Büyük bir zevkle bekliyor olacağım.![]()
Yasak Elma diyormuşsunuz sorry10 reytingi görecekti nasıl 3 reyting alsın. 😱 Tekrarı bile 2 reyting aldı geçen gün.
4. sezon 1. bölüm öyle olacak diye bir şey yok.
Kalbime iniyordu az daha...Yasak Elma diyormuşsunuz sorryBen Yeni Hayat sandım.
4-5 alır ilk bölümle gibi ama bakalım.
Sizin dizinin sezon açılış reytingini de görebilir miyim?4. sezon 1. bölüm öyle olacak diye bir şey yok.Bunun yarısını bile alamayacak.
![]()
bir parlağın koynunda cesedini bulurlar bununSen de iyice parlakçı oldun başımıza.@xemrexxx
Kırmızı Oda'yı Halit Özgür ve Burak için izleyeceğin konuşuluyor Binnur Kaya sevginden çok.Ben Kırmızı Oda için söyledim gerisi umrumda değil.![]()
Bakmaya üşendim...Sizin dizinin sezon açılış reytingini de görebilir miyim?![]()
Nerde o günler anam.bir parlağın koynunda cesedini bulurlar bunun![]()
N'oldu yemedi mi?Bakmaya üşendim...Ama bizim dizimiz sezon başında değil sezon ortasında göstermişti gücünü.
![]()
N'oldu yemedi mi?![]()
Yapma be ben de seni sevmiştimYasak Elma diyormuşsunuz sorryBen Yeni Hayat sandım.
4-5 alır ilk bölümle gibi ama bakalım.