Çukur'da Şok Ayrılık

Dizinin ilk 20 bölümü başarılıydı ancak sonra dizi o bölümleri arattırdı izleyiciye aslında çok daha iyi yapılabilirdi ama 2.sezon diziyi çabalayıp izleyiciden soğuttular

Burası iyice goygoy konusu oldu, lütfen ciddi mesaj yazmayalım.
Hahahah iddia ediyorum dünya üzerinde başka hiçbir forumda bir moderatörden böyle bir cümle göremezsiniz, işte Fav10'un güzelliği

Dizinin ilk 20 bölümü başarılıydı ancak sonra dizi o bölümleri arattırdı izleyiciye aslında çok daha iyi yapılabilirdi ama 2.sezon diziyi çabalayıp izleyiciden soğuttular
Yok ben yorulmaya razıyım. Karışmayın

Hahahah iddia ediyorum dünya üzerinde başka hiçbir forumda bir moderatörden böyle bir cümle göremezsiniz, işte Fav10'un güzelliği

Biz buraya goygoy kültürünü ve sanatını icra etmeye geliyoruz Utku bey, halkımızın gülmesi önemli.

Son düzenleme:
Reactions: MasacRE
Gün senin günün kına yak
Oysa bu diziyle gittikçe güzelleşmişti
@Çiğdem @xemrexxx Fazla rolü yoktu zaten ama Selim'e güzel arkadaş olacaktı. Selim ona açılırdı hatta
Bizim rahmetli destere de pek severdi rahmetliyi
Sena'nın seviye 2 kaskı var,

Ekli dosyayı görüntüle 66536

Bu paylaşımım reis için, belki mezarından uyanır...
@destere
@Çiğdem i etiketleyin de görsün belki ikisini basmak için öteki tarafa gider ; intihar falan eder
Daha geçen gün biz @serhatt ile @Sherlock ve @MasacRE e bu kızın gereksiz oldunu hatta senaristde bunu mesajıı verdi diyorduk bu kütükler kızı övüyordu Allahın sopası yok yada baltası diyelim size daha uygun olur

İçerde de Bensuyu kovmuslardı burada da bunu

Kadın iki sezonda Aras'ı yedi bitirdi (
), sen ve @serhatt kıskançlıktan çatladınız.
Şimdi de baktı dizi iyice çöp oldu, kaçtı kurtardı kendini.
Allah'ın sopası gerçekten yokmuş.

Reactions: Çiğdem
Sena artık sıktı, boş bir karakter oldu gözümde. Sahneleri de izlenecek gibi değildi artık. İyi olmuş diyeceğim de dizi artık İçerde'nin en iyi çakması haline geldi. Biraz yaratıcılık lütfen.

iyi oldu kuduruklar artık bırakır diziyi

Reactions: Çiğdem
Kadın iki sezonda Aras'ı yedi bitirdi (
), sen ve @serhatt kıskançlıktan çatladınız.
Şimdi de baktı dizi iyice çöp oldu, kaçtı kurtardı kendini.
Allah'ın sopası gerçekten yokmuş.
Nesini yedi biz bişey görmedik
Aras'ım bu ecünnüden kurtuldu diye kurban keser artık

Reactions: Sherlock