Çukur'da Şok Ayrılık

SHERLOCK bey nickinin hakkını vermiyor diye çok söyledim. O nick benim hakkım aslında :A
şu Sena son bölümde kurşun yemişmiydi yoksa sonramı olacak anlamadım (b) İçerde dizisindede Çağatayın manitası ölmüştü. Bundada benzer senaryo :A

İçerde'yle uzaktan yakından alakası yok bu dizinin ya, salın şu kıyas mevzusunu artık. Tek ortak nokta hem Bensu, hem Dilan çok güzel. :A

Kafasına sıkılmak üzereydi, demek ki sıkacaklar. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Fotoğraftaki lootuna bakılırsa ölmeyi hak etmemiş fikrim değişti teşekkürler iyi akşamlar :A

Kendisi ve iki arkadaşı ( :A ) ile beraber sana teşekkür etmek istiyormuş. :A

66539

• Güldürdün
Reactions: Doğu
Aha, o patatesli davullu sahneden sonra okadar sayıp durdun ama hemen ertesi haftaki bölümü koşa koşa izlemişsin 😱 @MasacRE

YouTube'a sahneleri yükleniyor, oradan aneliz ettim. :A Ayrıca siz neden benim izlediğim dizilere bu kadar takıldınız Dosi hanım? :A Zamanında Aşk ve Mavi izliyormuşsunuz, ben bunu hatırlatıyor muyum? :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE and Dosi
YouTube'a sahneleri yükleniyor, oradan aneliz ettim. :A Ayrıca siz neden benim izlediğim dizilere bu kadar takıldınız Dosi hanım? :A Zamanında Aşk ve Mavi izliyormuşsunuz, ben bunu hatırlatıyor muyum? :A
Ortağım değilmisin? Seni iyi analiz edip tanımam açısından bilgiler ediniyorum :A
Aşk ve Mavi şimdi olsa yine izlerim :bhr: Ben senin gibi kötüleyip hemen ardından izlemiyorum :A
Şuan Trt'de Halka izliyorum. Off yokluğu belli oldu be :T: @MasacRE

Ortağım değilmisin? Seni iyi analiz edip tanımam açısından bilgiler ediniyorum :A
Aşk ve Mavi şimdi olsa yine izlerim :bhr: Ben senin gibi kötüleyip hemen ardından izlemiyorum :A
Şuan Trt'de Halka izliyorum. Off yokluğu belli oldu be :T: @MasacRE
Çukur'un en kötü hali bile Aşk ve Mavi'den katbekat iyidir, öyle düşününce Şerlok beye hak verdim şimdi :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
hahha, ben 3 saat önce yedim :F geçmiş olsuna gelen bir komşum yapıp getirmiş :bhr:

Yok ben spoi olsa buzluyorum yada spoi kutusuna koyuyorum. Artık o konuda çok dikkatliyim :A Bizim Hikaye konusuna bakarsan anlarsın. Orda bile çukur'dan söz ettim :F

Kargoyla gönder, biz de yiyelim. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi