İstanbul'da kalmıyormuydun sen? Git dışarı kap bir yerden. Kargo hem masraf hemde uzun sürerKargoyla gönder, biz de yiyelim.![]()
@Dosi bu güzellik yarışması konularını açarken çok yorulmuş. Bir dahaki sefere ona yardımcı olmak adına fotoları siz seçer misiniz ortağı olarak Şerlok beyciğim?Bana destek vermenizden ötürü size bir teşekkür hediye vermek isterim Utku bey.
Ekli dosyayı görüntüle 66543
İstanbul'da kalmıyormuydun sen? Git dışarı kap bir yerden. Kargo hem masraf hemde uzun sürer![]()
Dizinin ilk 20 bölümü başarılıydı ancak sonra dizi o bölümleri arttırdı izleyiciye aslında çok daha iyi yapılabilirdi ama 2.sezon diziyi çabalayıp izleyiciden soğuttular
Yok ben yorulmaya razıyım. Karışmayın@Dosi bu güzellik yarışması konularını açarken çok yorulmuş. Bir dahaki sefere ona yardımcı olmak adına fotoları siz seçer misiniz ortağı olarak Şerlok beyciğim?![]()
@Dosi bu güzellik yarışması konularını açarken çok yorulmuş. Bir dahaki sefere ona yardımcı olmak adına fotoları siz seçer misiniz ortağı olarak Şerlok beyciğim?![]()
Yok artık yaBurası iyice goygoy konusu oldu, lütfen ciddi mesaj yazmayalım.![]()
Hahahah iddia ediyorum dünya üzerinde başka hiçbir forumda bir moderatörden böyle bir cümle göremezsiniz, işte Fav10'un güzelliğiBurası iyice goygoy konusu oldu, lütfen ciddi mesaj yazmayalım.![]()
Dizinin ilk 20 bölümü başarılıydı ancak sonra dizi o bölümleri arattırdı izleyiciye aslında çok daha iyi yapılabilirdi ama 2.sezon diziyi çabalayıp izleyiciden soğuttular
Yok ben yorulmaya razıyım. Karışmayın![]()
HaklısınHahahah iddia ediyorum dünya üzerinde başka hiçbir forumda bir moderatörden böyle bir cümle göremezsiniz, işte Fav10'un güzelliği![]()
Hahahah iddia ediyorum dünya üzerinde başka hiçbir forumda bir moderatörden böyle bir cümle göremezsiniz, işte Fav10'un güzelliği![]()
Gün senin günün kına yak![]()
sena ölüyor diye bir göbek atmadıkları kalmış resmen içlerine @Çiğdem kaçmış.ss neyse kurşunu kafaya yiyince ölmesi doğal olarak şer odağı şerlok efendi herkes ibrahim tatlıses değil
Bizim rahmetli destere de pek severdi rahmetliyi![]()
Sena'nın seviye 2 kaskı var,
Ekli dosyayı görüntüle 66536
Bu paylaşımım reis için, belki mezarından uyanır...@destere
Daha geçen gün biz @serhatt ile @Sherlock ve @MasacRE e bu kızın gereksiz oldunu hatta senaristde bunu mesajıı verdi diyorduk bu kütükler kızı övüyordu Allahın sopası yok yada baltası diyelim size daha uygun olur@Çiğdem i etiketleyin de görsün belki ikisini basmak için öteki tarafa gider ; intihar falan eder![]()
3.Sezonda görmeyecem en azından ama Serenay haberleri vardı gelen gideni aratmaz inşKadın iki sezonda Aras'ı yedi bitirdi (), sen ve @serhatt kıskançlıktan çatladınız.
Şimdi de baktı dizi iyice çöp oldu, kaçtı kurtardı kendini.
Allah'ın sopası gerçekten yokmuş.
![]()
3.Sezonda görmeyecem en azından ama Serenay haberleri vardı gelen gideni aratmaz inş@xemrexxx @serhatt @MasacRE @Forumdash
Gelmesin zaten ama bir ecünnü daha bela ederler YamacaSerenay bu diziye hayatta dahil olmaz, olursa forumu bırakırım. Bundan bu kadar eminim.Bu arada bu diziyi bir sezon daha izlemeyi düşünmüyorsun gerçekten dimi?
![]()
Nesini yedi biz bişey görmedikKadın iki sezonda Aras'ı yedi bitirdi (), sen ve @serhatt kıskançlıktan çatladınız.
Şimdi de baktı dizi iyice çöp oldu, kaçtı kurtardı kendini.
Allah'ın sopası gerçekten yokmuş.
![]()