Çukur - Vartolu Hayat Hikayesi

Hazal Kaya ile birlikte ve umarım hiç ayrılmazlar, mutlu olurlar. Buradan Hazal Kaya fanı @dizi kolik'e de selam yollayalım. :)
Aaa iyi onada öyle gcık değilim senin adam iyi kurtulmuş sen oyüzden geniş geniş konusuyorsun şimdi anlaşıldı :A :A :A

Aaa iyi onada öyle gcık değilim senin adam iyi kurtulmuş sen oyüzden geniş geniş konusuyorsun şimdi anlaşıldı :A :A :A
Kendine baktığı zaman çok güzel bir kadın aslında Hazal Kaya. Bir ara salmıştı, bir anda değişti. :D

Behzat Ç.'den bahsediyorum ve hemen anlatayım.

behzat_c_hazal_kaya.jpg

Burada incecik bir Hazal Kaya ve çok bakımlı. Bu arada mavili de Mor ve Ötesi vokali Harun Tekin. :D

151220121749111738030_2.jpg

Bu da Behzat Ç.'nin son sezonundaki hali. Burada kendini aşırı şekilde salmış.

177506.jpg

İşte şimdi bu halde. :D

Hazal Kaya, kendine baktığında çok güzel oluyor. Şimdi böyleyse, 30 yaşlarında başka olur. :)

5ae2320466a97c82afd75c68

Yakışıyorlar da. :)

Kendine baktığı zaman çok güzel bir kadın aslında Hazal Kaya. Bir ara salmıştı, bir anda değişti. :D

behzat_c_hazal_kaya.jpg

Burada incecik bir Hazal Kaya ve çok bakımlı. Bu arada mavili de Mor ve Ötesi vokali Harun Tekin. :D

177506.jpg

Hazal Kaya, kendine baktığında çok güzel oluyor. Şimdi böyleyse, 30 yaşlarında başka olur. :)

5ae2320466a97c82afd75c68

Behzat Ç de oldunu şuan öğrendim :F

30 da öyle olur derken zaten 30 değil mi kaç yaşında bu diye baktım 1 yaş varmış aramızda 😱😱😱

Behzat Ç de oldunu şuan öğrendim :F

30 da öyle olur derken zaten 30 değil mi kaç yaşında bu diye baktım 1 yaş varmış aramızda 😱😱😱
Behzat Ç.'de Behzat amirin kızı Berna'yı canlandırıyordu. Harun Tekin de sevgilisi Alp'i canlandırıyordu. Hazal Kaya, uzun zaman ekranlarda görünmeyip, 81. Bölümde görünmesi ve aldığı kilolarla görünmesi baya şaşırtmıştı herkesi. Sonra kiloları eritip, eskisinden de güzel oldu. Kendisi 1990'lı, 30'una az kaldı. İnsanlar 30'unda başka boyuta çıkıyorlar tip konusunda. Hazal Kaya da başka boyuta çıkacaktır. :)

Behzat Ç.'de Behzat amirin kızı Berna'yı canlandırıyordu. Harun Tekin de sevgilisi Alp'i canlandırıyordu. Hazal Kaya, uzun zaman ekranlarda görünmeyip, 81. Bölümde görünmesi ve aldığı kilolarla görünmesi baya şaşırtmıştı herkesi. Sonra kiloları eritip, eskisinden de güzel oldu. Kendisi 1990'lı, 30'una az kaldı. İnsanlar 30'unda başka boyuta çıkıyorlar tip konusunda. Hazal Kaya da başka boyuta çıkacaktır. :)
Aaa arayada hemen Morlu herifini şıkıştırmasan olmuyor ayoll :A :A :A

Aaa yok googleden baktımda Yine tanıyamadım :F

Dizilerimde görmüyorsam tanımam haber , magazin takip etmiyorum görmedim kişiyi nasıl tanıyayım ayoll :A :A :A
Dizilerinden de hatırlamıyorsun o vakit. Magazine gerek yok. Dizi ya da filmden hatırlayabilirdin. :A

Birisi başarılı bir vokal, diğeri başarılı bir oyuncu. :)

Dizilerinden de hatırlamıyorsun o vakit. Magazine gerek yok. Dizi ya da filmden hatırlayabilirdin. :A

Birisi başarılı bir vokal, diğeri başarılı bir oyuncu. :)
İzlediğim bir dizimde oynamadı sanırım bu dizi geçmişi ne tipinden ecünnü dizilerinde oynamış havası var :A :A :A

behzat_c_hazal_kaya.jpg

177506.jpg

5ae2320466a97c82afd75c68

kiz çigdem Bak Dilan deniz uluslararası ecunnuleri birliğine katılmis #destere çok sevinmistir:A

@mrt-06 @Dosi @Almila @dizi kolik @vadikızı @serhatt @cookies @xBUGRAx @Aserat @Yiğitt @ozmoturk @MasacRE- @MEnes @Sherlock @turkuazz @denizz19 @ozgur2113 @Billy Kane @Maskeli Fedai

Bu kadın başka yalnız. Hiç o "ecünnü" listene sokma. :A
Aaa seninde kadın oyuncu seçimlerin ayrı tuhafmış tanınmayan ecünnüler hayatımda ilk defa görüyorum :A :A :A Ama böyleleri listemde olmuyor ben göz önünde olan abartılanları uğraşıyorum bu kıyıda köşede kadınlarına dokunmam :A :A :A

Forum İstatistikleri

Konular
176,281
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs