Aaa iyi onada öyle gcık değilim senin adam iyi kurtulmuş sen oyüzden geniş geniş konusuyorsun şimdi anlaşıldıHazal Kaya ile birlikte ve umarım hiç ayrılmazlar, mutlu olurlar. Buradan Hazal Kaya fanı @dizi kolik'e de selam yollayalım.![]()
Aaa iyi onada öyle gcık değilim senin adam iyi kurtulmuş sen oyüzden geniş geniş konusuyorsun şimdi anlaşıldıHazal Kaya ile birlikte ve umarım hiç ayrılmazlar, mutlu olurlar. Buradan Hazal Kaya fanı @dizi kolik'e de selam yollayalım.![]()
Kendine baktığı zaman çok güzel bir kadın aslında Hazal Kaya. Bir ara salmıştı, bir anda değişti.Aaa iyi onada öyle gcık değilim senin adam iyi kurtulmuş sen oyüzden geniş geniş konusuyorsun şimdi anlaşıldı![]()
![]()
![]()
Behzat Ç de oldunu şuan öğrendimKendine baktığı zaman çok güzel bir kadın aslında Hazal Kaya. Bir ara salmıştı, bir anda değişti.
Behzat Ç.'den bahsediyorum ve hemen anlatayım.
![]()
Burada incecik bir Hazal Kaya ve çok bakımlı. Bu arada mavili de Mor ve Ötesi vokali Harun Tekin.
![]()
Bu da Behzat Ç.'nin son sezonundaki hali. Burada kendini aşırı şekilde salmış.
![]()
İşte şimdi bu halde.
Hazal Kaya, kendine baktığında çok güzel oluyor. Şimdi böyleyse, 30 yaşlarında başka olur.
![]()
Yakışıyorlar da.![]()
Behzat Ç.'de Behzat amirin kızı Berna'yı canlandırıyordu. Harun Tekin de sevgilisi Alp'i canlandırıyordu. Hazal Kaya, uzun zaman ekranlarda görünmeyip, 81. Bölümde görünmesi ve aldığı kilolarla görünmesi baya şaşırtmıştı herkesi. Sonra kiloları eritip, eskisinden de güzel oldu. Kendisi 1990'lı, 30'una az kaldı. İnsanlar 30'unda başka boyuta çıkıyorlar tip konusunda. Hazal Kaya da başka boyuta çıkacaktır.Behzat Ç de oldunu şuan öğrendim
30 da öyle olur derken zaten 30 değil mi kaç yaşında bu diye baktım 1 yaş varmış aramızda 😱😱😱
Aaa arayada hemen Morlu herifini şıkıştırmasan olmuyor ayollBehzat Ç.'de Behzat amirin kızı Berna'yı canlandırıyordu. Harun Tekin de sevgilisi Alp'i canlandırıyordu. Hazal Kaya, uzun zaman ekranlarda görünmeyip, 81. Bölümde görünmesi ve aldığı kilolarla görünmesi baya şaşırtmıştı herkesi. Sonra kiloları eritip, eskisinden de güzel oldu. Kendisi 1990'lı, 30'una az kaldı. İnsanlar 30'unda başka boyuta çıkıyorlar tip konusunda. Hazal Kaya da başka boyuta çıkacaktır.![]()
Oyunculuk yapmasına şaşırman için vurguluyorum aslında da, şaşırdığın yok.Aaa arayada hemen Morlu herifini şıkıştırmasan olmuyor ayoll![]()
![]()
![]()
Aaa şeye okadar alıştım kı yarışmacıların şarkıcılarını her konuda ortaya çıkarmasına ona şaşıramadım bile ayollOyunculuk yapmasına şaşırman için vurguluyorum aslında da, şaşırdığın yok.![]()
Peki ya Melisa Sözen'le evli olduğuna şaşırır mısın?Aaa şeye okadar alıştım kı yarışmacıların şarkıcılarını her konuda ortaya çıkarmasına ona şaşıramadım bile ayoll![]()
![]()
![]()
Hahah ben seni şaşırtayım öyle değil böyle şaşırtılırPeki ya Melisa Sözen'le evli olduğuna şaşırır mısın?![]()
Hahah ben seni şaşırtayım öyle değil böyle şaşırtılır![]()
![]()
Tanımıyorum ki ayoll![]()
![]()
Aaa yok googleden baktımda Yine tanıyamadım![]()
Tanırsın belki şimdi.![]()
Dizilerinden de hatırlamıyorsun o vakit. Magazine gerek yok. Dizi ya da filmden hatırlayabilirdin.Aaa yok googleden baktımda Yine tanıyamadım
Dizilerimde görmüyorsam tanımam haber , magazin takip etmiyorum görmedim kişiyi nasıl tanıyayım ayoll![]()
![]()
![]()
İzlediğim bir dizimde oynamadı sanırım bu dizi geçmişi ne tipinden ecünnü dizilerinde oynamış havası varDizilerinden de hatırlamıyorsun o vakit. Magazine gerek yok. Dizi ya da filmden hatırlayabilirdin.
Birisi başarılı bir vokal, diğeri başarılı bir oyuncu.![]()
İzlediğim bir dizimde oynamadı sanırım bu dizi geçmişi ne tipinden ecünnü dizilerinde oynamış havası var![]()
![]()
![]()
Adam doğu yolu bulmuş bu ecünnü için Beşikt(AŞK) bırakılır mı hiç
Bu kadın başka yalnız. Hiç o "ecünnü" listene sokma.Adam doğu yolu bulmuş bu ecünnü için Beşikt(AŞK) bırakılır mı hiç![]()
![]()
![]()
Aaa iyi onada öyle gcık değilim senin adam iyi kurtulmuş sen oyüzden geniş geniş konusuyorsun şimdi anlaşıldı![]()
![]()
![]()
Kendine baktığı zaman çok güzel bir kadın aslında Hazal Kaya. Bir ara salmıştı, bir anda değişti.
Behzat Ç.'den bahsediyorum ve hemen anlatayım.
![]()
Burada incecik bir Hazal Kaya ve çok bakımlı. Bu arada mavili de Mor ve Ötesi vokali Harun Tekin.
![]()
Bu da Behzat Ç.'nin son sezonundaki hali. Burada kendini aşırı şekilde salmış.
![]()
İşte şimdi bu halde.
Hazal Kaya, kendine baktığında çok güzel oluyor. Şimdi böyleyse, 30 yaşlarında başka olur.
![]()
Yakışıyorlar da.![]()
kiz çigdem Bak Dilan deniz uluslararası ecunnuleri birliğine katılmis #destere çok sevinmistirçukur bomba gibi geliyor
Aaa seninde kadın oyuncu seçimlerin ayrı tuhafmış tanınmayan ecünnüler hayatımda ilk defa görüyorumBu kadın başka yalnız. Hiç o "ecünnü" listene sokma.![]()
Çukur anketinde bu çıkmıştı banakiz çigdem Bak Dilan deniz uluslararası ecunnuleri birliğine katılmis #destere çok sevinmistir
@mrt-06 @Dosi @Almila @dizi kolik @vadikızı @serhatt @cookies @xBUGRAx @Aserat @Yiğitt @ozmoturk @MasacRE- @MEnes @Sherlock @turkuazz @denizz19 @ozgur2113 @Billy Kane @Maskeli Fedai