Çukur - Vartolu Hayat Hikayesi

Hhaha Fantastik bir dünyam var CW Sağolsun ben avcıyı ünlü kadınlar içlerine kaçmış ecünnü :F Savaşımız bitmeyecek :A :A :A
Seninki kıskançlık. Karşı cinslerini gözüne kestirip, kendi cinslerine cins cins bakıyorsun. :A

Demek ki görmüyorsun. Çok fazla magazin gündemine düşmüyor kadın. Bir de Erkan Kolçak Köstendil'den sonrası önemli, öncesi değil. :D
Aaa bunu demiyorum ayoll genel dedim :A Bu ecünnünün Erkanı tuzağa düşürmesi yeter başka suçuna gerek yok ecünnü listeme girmek için :A :A :A

Aaa bunu demiyorum ayoll genel dedim :A Bu ecünnünün Erkanı tuzağa düşürmesi yeter başka suçuna gerek yok ecünnü listeme girmek için :A :A :A
Demiştim ya, inkâr etmiştin öyle bir şey olmadığını. Kendi ağzınla itiraf ettin işte. Karşı cins hoşuna gidiyor, hemcinslerine düşman kesiliyorsun. :A

Demiştim ya, inkâr etmiştin öyle bir şey olmadığını. Kendi ağzınla itiraf ettin işte. Karşı cins hoşuna gidiyor, hemcinslerine düşman kesiliyorsun. :A
Aaa şu gıcığıma gidiyor Tarkan , Kıvanç, Erkan tipsiz ecünnüler kapıyor buna birinin dur demesi lazım :A :A :A

Tabi erkeklerde de Zibidi Listem var Çağatay başı çekiyor :A :A :A

Aaa şu gıcığıma gidiyor Tarkan , Kıvanç, Erkan tipsiz ecünnüler kapıyor buna birinin dur demesi lazım :A :A :A

Tabi erkeklerde de Zibidi Listem var Çağatay başı çekiyor :A :A :A
Dünyanın en güzel kadınlarını seçseler bile, zirveyi kendin çektiğini düşündüğün için hep sana "ecünnü" gelecek o kadınlar. :A

Esmer şimdi, hiç hafife alma. Senin gözüne çirkin geliyor, çünkü karşı cinsinle evlendiği için. :A
Aaa onla alakası yok ayoll :F Bu ecünnüler hep benim sevdiğim oğlanlara tuzak kuruyor gidip zibidilerle olsunlar :A :A :A

Serenay ve Kerem Bursin gibi Ecünnü başı ve Zibidi başı tencere kapak :F :F :F