Seninki kıskançlık. Karşı cinslerini gözüne kestirip, kendi cinslerine cins cins bakıyorsun.Hhaha Fantastik bir dünyam var CW Sağolsun ben avcıyı ünlü kadınlar içlerine kaçmış ecünnüSavaşımız bitmeyecek
![]()
![]()
![]()
Seninki kıskançlık. Karşı cinslerini gözüne kestirip, kendi cinslerine cins cins bakıyorsun.Hhaha Fantastik bir dünyam var CW Sağolsun ben avcıyı ünlü kadınlar içlerine kaçmış ecünnüSavaşımız bitmeyecek
![]()
![]()
![]()
Hahha ecünnü dediklerimde bir yetenek göstersinler ayoll siz içindeki iblisi göremediniz için kanıyorsunuzSeninki kıskançlık. Karşı cinslerini gözüne kestirip, kendi cinslerine cins cins bakıyorsun.![]()
Gerçek hayatta ne yaptıkları önemli, dizilerde ya da filmlerde rol yapmaları önemli değil ki.Hahha ecünnü dediklerimde bir yetenek göstersinler ayoll siz içindeki iblisi göremediniz için kanıyorsunuz![]()
![]()
![]()
Gerçek hayatlarınıda görüyoruz her gün bir fiyasko rezillikGerçek hayatta ne yaptıkları önemli, dizilerde ya da filmlerde rol yapmaları önemli değil ki.![]()
Demek ki görmüyorsun. Çok fazla magazin gündemine düşmüyor kadın. Bir de Erkan Kolçak Köstendil'den sonrası önemli, öncesi değil.Gerçek hayatlarınıda görüyoruz her gün bir fiyasko rezillik![]()
![]()
![]()
Aaa bunu demiyorum ayoll genel dedimDemek ki görmüyorsun. Çok fazla magazin gündemine düşmüyor kadın. Bir de Erkan Kolçak Köstendil'den sonrası önemli, öncesi değil.![]()
Demiştim ya, inkâr etmiştin öyle bir şey olmadığını. Kendi ağzınla itiraf ettin işte. Karşı cins hoşuna gidiyor, hemcinslerine düşman kesiliyorsun.Aaa bunu demiyorum ayoll genel dedimBu ecünnünün Erkanı tuzağa düşürmesi yeter başka suçuna gerek yok ecünnü listeme girmek için
![]()
![]()
![]()
Aaa şu gıcığıma gidiyor Tarkan , Kıvanç, Erkan tipsiz ecünnüler kapıyor buna birinin dur demesi lazımDemiştim ya, inkâr etmiştin öyle bir şey olmadığını. Kendi ağzınla itiraf ettin işte. Karşı cins hoşuna gidiyor, hemcinslerine düşman kesiliyorsun.![]()
Dünyanın en güzel kadınlarını seçseler bile, zirveyi kendin çektiğini düşündüğün için hep sana "ecünnü" gelecek o kadınlar.Aaa şu gıcığıma gidiyor Tarkan , Kıvanç, Erkan tipsiz ecünnüler kapıyor buna birinin dur demesi lazım![]()
![]()
Tabi erkeklerde de Zibidi Listem var Çağatay başı çekiyor![]()
![]()
![]()
Aaa bunlarınkı gerçekten tipsiz ayollDünyanın en güzel kadınlarını seçseler bile, zirveyi kendin çektiğini düşündüğün için hep sana "ecünnü" gelecek o kadınlar.![]()
Esmer şimdi, hiç hafife alma. Senin gözüne çirkin geliyor, çünkü karşı cinsinle evlendiği için.Aaa bunlarınkı gerçekten tipsiz ayoll![]()
![]()
![]()
Aaa onla alakası yok ayollEsmer şimdi, hiç hafife alma. Senin gözüne çirkin geliyor, çünkü karşı cinsinle evlendiği için.![]()
Tamam işte, sen sevdiğin oğlanlara göz dikenleri sevmiyorsun.Aaa onla alakası yok ayollBu ecünnüler hep benim sevdiğim oğlanlara tuzak kuruyor gidip zibidilerle olsunlar
![]()
![]()
Serenay ve Kerem Bursin gibi Ecünnü başı ve Zibidi başı tencere kapak![]()
![]()
![]()
Sevmediklerim göz dikerseTamam işte, sen sevdiğin oğlanlara göz dikenleri sevmiyorsun.![]()
Kızılbaş. Ama sevdiğini sanmıyorum. Biraz fazla güzel.Sevmediklerim göz dikerseElçini başarılı buluyorum mesala
![]()
![]()
![]()
Hahha Aaa inş sevdiğin adama ecünnü takılır avatarın olabilirSevdiğin erkeğe salça olsun emi! Sana bedduam olsun bu. Tutarsa nefret edersin belki.![]()
Hazal Kaya ile birlikte ve umarım hiç ayrılmazlar, mutlu olurlar. Buradan Hazal Kaya fanı @dizi kolik'e de selam yollayalım.Hahha Aaa inş sevdiğin adama ecünnü takılır avatarın olabilir![]()
![]()
![]()