Hehe evet zaten benim adım doğan ya ondan benim dedimbende sandım senden
Hehe evet zaten benim adım doğan ya ondan benim dedimbende sandım senden
doğan kuş var..doGru doğan benim kardeşimHehe evet zaten benim adım doğan ya ondan benim dedim
Mayıs'a kadar ancak ölür zaten hepsi. Dizide yok yok.Final Aras'ın anlattığı gibi olursa güzel olabilir. Ocak ayından sonra dizide seri baş rol ölümleri bekliyorum.
Daha diziye girmemiş bir tane Erdenet'imiz var.Mayıs'a kadar ancak ölür zaten hepsi. Dizide yok yok.
Kanal bitirmek istemez ki.Sezon sonu değilde ocak gibi bitirseler daha iyi olurdu ama bu da iyi 5 6. sezonları yayınlayıp insanlara gına getirmez.
Oooo ortanca kardeş mi o?Daha diziye girmemiş bir tane Erdenet'imiz var.
Dediğin doğru. Kim halihazırda izlenen diziyi erken bıraksın ki.Kanal bitirmek istemez ki.
En büyük kozu kanalın.Dediğin doğru. Kim halihazırda izlenen diziyi erken bıraksın ki.
Aa doğru bak onu unuttum.En büyük kozu kanalın.
Kulkan Erdenet. Arık Böke'nin bir büyüğü.Oooo ortanca kardeş mi o?
Dikkat lütfen.Aa doğru bak onu unuttum.
O gelene kadar dizi biter belki.Kulkan Erdenet. Arık Böke'nin bir büyüğü.
Bundan sonra maximum seviyede tutacağım.Dikkat lütfen.
Yok bu hafta omzunu gösterdiler.O gelene kadar dizi biter belki.
Parça parça getiriyorlar desene.Yok bu hafta omzunu gösterdiler.
Hahahah tamam o halde.Bundan sonra maximum seviyede tutacağım.
Senin üyeliğinle yaşıt hiç unutmam o zamanları.Foruma dahil olduğum zaman başlamıştı, 4 sezondur hala devam ediyor ama kabak tadı verdi diyorlar ya o hesap. İçerde gibi tek sezonluk ya da 2 sezonluk olsaydı çok daha iyi olurdu. Ben bir dizinin 3 sezondan fazla yayınlanmasına karşıyım açıkçası. Ama ona rağmen reytinglerde her zaman belli bir başarı göstererek her zaman kanalın yüzünü güldürmeyi başardı. 4 sezon boyunca dizide çok iyi sahneler de oldu, çok kötü sahneler de oldu ama iyisiyle kötüsüyle güzel bir final bekliyoruz, ekibin emeğine sağlık.