O da istiyor böyle senaryolar Yoksa dizinin heycanı meycanı yokAaa senin dediğini @S.G.A.T. duymasın ayoll
O da istiyor böyle senaryolar Yoksa dizinin heycanı meycanı yokAaa senin dediğini @S.G.A.T. duymasın ayoll
Birde odamıydı ya bu açıdan da kurtulduk 2.sezonda kemal inşallah dizide kalır Cumaliyle muazzam bir ekip ortaya çıkacakBir de Meke Aşkı çıkacaktı başımıza bunlar yüzünden reytingler düştü
Aaa o ölmüştür ama kadrodan çıkmaz aksiyon yönetmeniBirde odamıydı ya bu açıdan da kurtulduk 2.sezonda kemal inşallah dizide kalır Cumaliyle muazzam bir ekip ortaya çıkacak
Yapımcı keşke cikarmayaydı diziden diziye çok uyumlu bir oyuncu öbür oyuncuların çoğundan iyiAaa o ölmüştür ama kadrodan çıkmaz aksiyon yönetmeni
Aaa karizması iyiydi ama Cumali Vartolu Yamaç olacak gibiYapımcı keşke cikarmayaydı diziden diziye çok uyumlu bir oyuncu öbür oyuncuların çoğundan iyi
Aaa bence geberdi oO da istiyor böyle senaryolar Yoksa dizinin heycanı meycanı yok
Keşke sürpriz yapsa yapımcı yaAaa karizması iyiydi ama Cumali Vartolu Yamaç olacak gibi
Cumaliyi göstermediler eğer düşük oyuncu gelirse görürler günlerini @ForumdashKeşke sürpriz yapsa yapımcı ya
Kenanı sokup Arasın havasını mı alalım yaniCumaliyi göstermediler eğer düşük oyuncu gelirse görürler günlerini @Forumdash
Aaa Arasa değil ben Vartolu gölgede kalacak diye çekiniyorum @turkuazzKenanı sokup Arasın havasını mı alalım yani
Gece uzun halini verdiler iki gün önce.Aaa işte nerede izlediniz hemen diziye geçtiler
Aaa tv de verildi yanı zaten logodan belliydi ama @Forumdash efendi internettir o Show logosu bu değil diye yine uyuklayarak bir eşy uydurup gitmişti tv den görüntü olduğu belliGece uzun halini verdiler iki gün önce.
Aaa yok verildi uzun hali. @ForumdashAaa tv de verildi yanı zaten logodan belliydi ama @Forumdash efendi internettir o Show logosu bu değil diye yine uyuklayarak bir eşy uydurup gitmişti tv den görüntü olduğu belli
Aaa çok semapatik benceŞu şarkıya Tilki Kızın şarkısı kadar gıcık oldum okadar nefret ettim
Hele Arasa tekrar gıcık kapmaya başladım palyaço gibi ellerini kaldırıyor yılın en kötü şarkısı @xemrexxx @serhatt @Forumdash @mrt-06 @turkuazz
Aaa tv de verildi yanı zaten logodan belliydi ama @Forumdash efendi internettir o Show logosu bu değil diye yine uyuklayarak bir eşy uydurup gitmişti tv den görüntü olduğu belli
Ama bacımın attiği videoda internet logosu değil mi?Aaa yok verildi uzun hali. @Forumdash
Ama bacımın attiği videoda internet logosu değil mi?
Aaa televizyon görüntüsü olduğu belli ayoll başka videolarda var kesik kesikAaa yok verildi uzun hali. @Forumdash
Aman Showun sitesinde vardır hepsi
Ama bacımın attiği videoda internet logosu değil mi?
1 hafta sonra youtube'a yüklemeyi akıl etmiş ShowGece uzun halini verdiler iki gün önce.