Ben galadaydım beni ilgilendirmez. Ayrıca videodaki logo internet logosu showun ggerçek tvdeki logosu değilAaa söyle bakalım Show da yayınlanmış ama biz niye görmedik
Ben galadaydım beni ilgilendirmez. Ayrıca videodaki logo internet logosu showun ggerçek tvdeki logosu değilAaa söyle bakalım Show da yayınlanmış ama biz niye görmedik
Nasıl galadaydın 😱😱😱Ben galadaydım beni ilgilendirmez. Ayrıca videodaki logo internet logosu showun ggerçek tvdeki logosu değil
Nasılsa geberdi ayoll oyüzden sarılıyordurVartoluda Sultan anaya sarılmış barıştılar
Bundan mı acaba umarım diziden o ekip komple çıkar akşin celasun KaracaNasılsa geberdi ayoll oyüzden sarılıyordur
Onların konusu değişik yerlere gidiyordu kızın kocasına sarkıntılık edecektiBundan mı acaba umarım diziden o ekip komple çıkar akşin celasun Karaca
İnternet olsun yayını izleyebiliyorsak kaçırmamız kötü olmuşBen galadaydım beni ilgilendirmez. Ayrıca videodaki logo internet logosu showun ggerçek tvdeki logosu değil
O açıdan toplu bir temizlik çok iyi aslındaOnların konusu değişik yerlere gidiyordu kızın kocasına sarkıntılık edecekti
O açıdan toplu bir temizlik çok iyi aslında
Aaa @xemrexxx o sahneleri bekliyordu gerçiOnların konusu değişik yerlere gidiyordu kızın kocasına sarkıntılık edecekti
Evet galadaydım Foruma girdim o an bide ordaNasıl galadaydın 😱😱😱
Medetimi görmeye gittin son kezEvet galadaydım Foruma girdim o an bide orda
2.sezonda onları çıkarsınlar dizinin kalitesi dahada yukarıya çıkarAaa @xemrexxx o sahneleri bekliyordu gerçi
Düğündekilerin hepsi gebermesi lazım gerçi öylede görünüyor2.sezonda onları çıkarsınlar dizinin kalitesi dahada yukarıya çıkar
yok maaşlarını elden verdimMedetimi görmeye gittin son kez
Umarım çıkarırlar onlarıDüğündekilerin hepsi gebermesi lazım gerçi öylede görünüyor
Bir de Meke Aşkı çıkacaktı başımıza bunlar yüzünden reytingler düştüUmarım çıkarırlar onları
Ben diyorum felekten bir gece oda diyorum içerden birisi diyorum sen beyfendi diyorsunAaa kesin Yeni Beyefendi kurtarıp bu seferde onla çalışacak gerçi @S.G.A.T. bu fikri sevmemişti ama başka türlü kurtulma şansı yok
Aaa senin dediğini @S.G.A.T. duymasın ayollBen diyorum felekten bir gece oda diyorum içerden birisi diyorum sen beyfendi diyorsun