Ben galadaydım beni ilgilendirmez.Aaa söyle bakalım Show da yayınlanmış ama biz niye görmedik![]()
![]()
![]()
Ben galadaydım beni ilgilendirmez.Aaa söyle bakalım Show da yayınlanmış ama biz niye görmedik![]()
![]()
![]()
Nasıl galadaydın 😱😱😱Ben galadaydım beni ilgilendirmez.Ayrıca videodaki logo internet logosu showun ggerçek tvdeki logosu değil
![]()
Nasılsa geberdi ayoll oyüzden sarılıyordurVartoluda Sultan anaya sarılmış barıştılar![]()
Bundan mı acaba umarım diziden o ekip komple çıkar akşin celasun KaracaNasılsa geberdi ayoll oyüzden sarılıyordur![]()
![]()
![]()
Onların konusu değişik yerlere gidiyordu kızın kocasına sarkıntılık edecektiBundan mı acaba umarım diziden o ekip komple çıkar akşin celasun Karaca![]()
İnternet olsun yayını izleyebiliyorsak kaçırmamız kötü olmuşBen galadaydım beni ilgilendirmez.Ayrıca videodaki logo internet logosu showun ggerçek tvdeki logosu değil
![]()
O açıdan toplu bir temizlik çok iyi aslındaOnların konusu değişik yerlere gidiyordu kızın kocasına sarkıntılık edecekti![]()
![]()
![]()
O açıdan toplu bir temizlik çok iyi aslında![]()
Aaa @xemrexxx o sahneleri bekliyordu gerçiOnların konusu değişik yerlere gidiyordu kızın kocasına sarkıntılık edecekti![]()
![]()
![]()
Evet galadaydımNasıl galadaydın 😱😱😱
Medetimi görmeye gittin son kezEvet galadaydımForuma girdim o an bide orda
![]()
2.sezonda onları çıkarsınlar dizinin kalitesi dahada yukarıya çıkar
Düğündekilerin hepsi gebermesi lazım gerçi öylede görünüyor2.sezonda onları çıkarsınlar dizinin kalitesi dahada yukarıya çıkar![]()
yok maaşlarını elden verdimMedetimi görmeye gittin son kez![]()
![]()
![]()
@S.G.A.T. ölmedi. Felekten bir gece çalmişti o gece
Umarım çıkarırlar onlarıDüğündekilerin hepsi gebermesi lazım gerçi öylede görünüyor![]()
Bir de Meke Aşkı çıkacaktı başımıza bunlar yüzünden reytingler düştüUmarım çıkarırlar onları![]()
Ben diyorum felekten bir gece oda diyorum içerden birisi diyorum sen beyfendi diyorsunAaa kesin Yeni Beyefendi kurtarıp bu seferde onla çalışacak gerçi @S.G.A.T. bu fikri sevmemişti ama başka türlü kurtulma şansı yok![]()
![]()
![]()
Aaa senin dediğini @S.G.A.T. duymasın ayollBen diyorum felekten bir gece oda diyorum içerden birisi diyorum sen beyfendi diyorsun![]()