İnci olayını hatırlatmakurtlar vadisi pusu da da polat hem inci hem leyla ile olmuştu efsun:inci nehir:leyla oluyor yani![]()
![]()
İnci olayını hatırlatmakurtlar vadisi pusu da da polat hem inci hem leyla ile olmuştu efsun:inci nehir:leyla oluyor yani![]()
![]()
2 çocuk birden demekBirisi hamilede diğeride sanırım hamile kalacak![]()
![]()
![]()
Analizci Ali Sürücü'yü takip etmeye devam mı
incicimiydin yoksa çocuk öldüğü için mi ?İnci olayını hatırlatma![]()
![]()
![]()
Ben aslında iki oyuncuyu da başarılı buluyorum diziye yakışıyorlar Efsun gittikçe daha uyum sağladıSende efsunu tut![]()
![]()
![]()
Kına yak artıkBu haberi ilk sen duyurdun akşama yayıldı ortalığa![]()
![]()
@MasacRE @MEnes @xemrexxx @Turkuazz @kerem @serhatt @ömer karataş @eskici @Forumdash
Kuru iftira 😱
Her zaman ki gibi yanlış hatırlıyonKonustumuzu hatırlıyorumda kötü olarak söyledini değil izledin olarak hatırlıyordum![]()
![]()
@xemrexxx @Forumdash @serhatt
Arasın yanında ben olmalıydımDizinin mafyalığı kalmadıkı Yamaç Senayı gömüp şuan iki ayrı partneri var bir bölüm onla bir bölüm bununla ,dizi böyle bir dizi oldu![]()
![]()
Arasın yanı şuan iki ayrı kadın sevgilisi var dizide,bu sezonun konusu bu
![]()
![]()
@xemrexxx @kerem @mrt-06 @MEnes @Bully @Silinmiş Üye @serhatt @Forumdash @Turkuazz
Edepsizler .ss
2 çocuk birden demek![]()
Analizci Ali Sürücü'yü takip etmeye devam mı
Sena>Nehir>Efsun kesinlikle.
Sevmiyorum ben Efsun'u, sinsi şey.Çağatay da Arık Böke'ye emanet etti kendisini.
![]()
Bu sezon onu takip edemedim @BullyArasın yanında ben olmalıydım![]()
Aaa sen doğru yolu bulmussun sıra @ömer karataş @MEnes deBen aslında iki oyuncuyu da başarılı buluyorum diziye yakışıyorlar Efsun gittikçe daha uyum sağladı![]()
İnciyle yakınlık kurması pusuya düşmüş lekeydiincicimiydin yoksa çocuk öldüğü için mi ?
Ne edepsizliğimi gördün ayollDiyene bak ayoll![]()
![]()
![]()
İzlemiyorum ben
Ne edepsizliğinimi gördük 😱😱😱 @xemrexxx @eskici @ForumdashNe edepsizliğimi gördün ayoll![]()