İnci olayını hatırlatmakurtlar vadisi pusu da da polat hem inci hem leyla ile olmuştu efsun:inci nehir:leyla oluyor yani
İnci olayını hatırlatmakurtlar vadisi pusu da da polat hem inci hem leyla ile olmuştu efsun:inci nehir:leyla oluyor yani
Sende efsunu tutDizi çizgisini kaybetti
2 çocuk birden demekBirisi hamilede diğeride sanırım hamile kalacak
Analizci Ali Sürücü'yü takip etmeye devam mı
incicimiydin yoksa çocuk öldüğü için mi ?İnci olayını hatırlatma
Ben aslında iki oyuncuyu da başarılı buluyorum diziye yakışıyorlar Efsun gittikçe daha uyum sağladıSende efsunu tut
Kına yak artıkBu haberi ilk sen duyurdun akşama yayıldı ortalığa @MasacRE @MEnes @xemrexxx @Turkuazz @kerem @serhatt @ömer karataş @eskici @Forumdash
Kuru iftira 😱Bıraktınmı Mahsun döndü Barış Arduç geldi @Forumdash @serhatt la izliyoruz bayıla bayıla
Her zaman ki gibi yanlış hatırlıyonKonustumuzu hatırlıyorumda kötü olarak söyledini değil izledin olarak hatırlıyordum @xemrexxx @Forumdash @serhatt
Arasın yanında ben olmalıydımDizinin mafyalığı kalmadıkı Yamaç Senayı gömüp şuan iki ayrı partneri var bir bölüm onla bir bölüm bununla ,dizi böyle bir dizi oldu Arasın yanı şuan iki ayrı kadın sevgilisi var dizide,bu sezonun konusu bu @xemrexxx @kerem @mrt-06 @MEnes @Bully @Silinmiş Üye @serhatt @Forumdash @Turkuazz
Edepsizler .ss
2 çocuk birden demek
Analizci Ali Sürücü'yü takip etmeye devam mı
Sena>Nehir>Efsun kesinlikle.
Sevmiyorum ben Efsun'u, sinsi şey. Çağatay da Arık Böke'ye emanet etti kendisini.
Bu sezon onu takip edemedim @Bully Ama Efsunda hamile kalacak gibi bu sezonun konusu , zaten bu sezondan bişi anlamadım ben umudumuz Barış Arduç dicem onuda virüs engelledi @kerem @xemrexxxArasın yanında ben olmalıydım
Diyene bak ayollEdepsizler .ss
@eskici de senin gibi izlesin diyeHer zaman ki gibi yanlış hatırlıyon
Aaa sen doğru yolu bulmussun sıra @ömer karataş @MEnes deBen aslında iki oyuncuyu da başarılı buluyorum diziye yakışıyorlar Efsun gittikçe daha uyum sağladı
İnciyle yakınlık kurması pusuya düşmüş lekeydiincicimiydin yoksa çocuk öldüğü için mi ?
Ne edepsizliğimi gördün ayollDiyene bak ayoll
İzlemiyorum ben@eskici de senin gibi izlesin diye
Ne edepsizliğinimi gördük 😱😱😱 @xemrexxx @eskici @ForumdashNe edepsizliğimi gördün ayoll