Ben izlemiyordum ki zaten bu diziyi
Ben izlemiyordum ki zaten bu diziyi
İçerdeyi izliyordun buna niye bakmadınBen izlemiyordum ki zaten bu diziyi![]()
Çakması olduğu içinİçerdeyi izliyordun buna niye bakmadın![]()
Konustumuzu hatırlıyorumda kötü olarak söyledini değil izledin olarak hatırlıyordumÇakması olduğu içinbunu sana defalarca söylemiştim unuttun mu
![]()
İyice yaşlanmışsın galibaKonustumuzu hatırlıyorumda kötü olarak söyledini değil izledin olarak hatırlıyordum![]()
![]()
@xemrexxx @Forumdash @serhatt
Emekli olmamışsın dahaEmekliliği bizde yaşayalım![]()
![]()
![]()
Emekli yaşlılık halım bu işte gençliğimi sen düşünEmekli olmamışsın daha![]()
DüşünemiyorumEmekli yaşlılık halım bu işte gençliğimi sen düşün![]()
![]()
![]()
Bu dizi yoklunda bakarsın pazartesi hem değişik bölüm olucak sadece evdenDüşünemiyorum![]()
Mafya dizisi evden olur mu be saçmalıkBu dizi yoklunda bakarsın pazartesi hem değişik bölüm olucak sadece evden![]()
Dizinin mafyalığı kalmadıkı Yamaç Senayı gömüp şuan iki ayrı partneri var bir bölüm onla bir bölüm bununla ,dizi böyle bir dizi olduMafya dizisi evden olur mu be saçmalık![]()
Bitme zamanı gelmiş artık bu dizininDizinin mafyalığı kalmadıkı Yamaç Senayı gömüp şuan iki ayrı partneri var bir bölüm onla bir bölüm bununla ,dizi böyle bir dizi oldu![]()
![]()
Arasın yanı şuan iki ayrı kadın sevgilisi var dizide,bu sezonun konusu bu
![]()
![]()
@xemrexxx @kerem @mrt-06 @MEnes @Bully @Silinmiş Üye @serhatt @Forumdash @Turkuazz
Birisi hamilede diğeride sanırım hamile kalacakBitme zamanı gelmiş artık bu dizinin![]()
Yamaç'ı bozdular iyiceDizinin mafyalığı kalmadıkı Yamaç Senayı gömüp şuan iki ayrı partneri var bir bölüm onla bir bölüm bununla ,dizi böyle bir dizi oldu![]()
![]()
![]()
![]()
@xemrexxx @kerem @mrt-06 @MEnes @Bully @Silinmiş Üye @serhatt @Forumdash @Turkuazz
EfYam'cıyız.Dizinin mafyalığı kalmadıkı Yamaç Senayı gömüp şuan iki ayrı partneri var bir bölüm onla bir bölüm bununla ,dizi böyle bir dizi oldu![]()
![]()
![]()
![]()
kurtlar vadisi pusu da da polat hem inci hem leyla ile olmuştu efsun:inci nehir:leyla oluyor yaniDizinin mafyalığı kalmadıkı Yamaç Senayı gömüp şuan iki ayrı partneri var bir bölüm onla bir bölüm bununla ,dizi böyle bir dizi oldu![]()
![]()
![]()
![]()
Bende efsunu tutuyorum oda hamile olduğu açıklanır yakındaEfYam'cıyız.Nehir'i sevmiyorum, Sena gibi gebersin o da en iyisi.
![]()
Dizi çizgisini kaybettiDizinin mafyalığı kalmadıkı Yamaç Senayı gömüp şuan iki ayrı partneri var bir bölüm onla bir bölüm bununla ,dizi böyle bir dizi oldu![]()
![]()
![]()
![]()