Show Çukur - Dizi Yorumları

@serhatt ın da bizden olduğunu biliyordum. :A Dönmesin demiyorum ama ben gittikten sonra dönsün. :A

Yanına yanca aramaya çalışıyorsun da @xemrexxx de bizden gibi. :A Tek başına söyleyebilirsin dönmesini istediğini. :A @Harunnn60
@Harunnn60 ne rüşvet verdiyse size büyük patron olarak @MasacRE @serhatt @xemrexxx 😱😱😱 @mrt-06 bana katılır dicemde oda pek haz etmiyordu eltisinden :F :F :F

Tek kalmış gibi görünebilirim ama belki bende sizdenimdir bu işler belli olmaz :A :A :A

Ohaa ayoll fok başkana karşı @Harunnn60 ekip kuruyor resmen önce @MasacRE şimdide @Bully Mahsenciler ekibi 😱😱😱

@xemrexxx @serhatt karşı ekip olarak bulup mezardan çıkarıp karşınıza dikcez :A :A :A
Ekli dosyayı görüntüle 70572
Size bol şanslar. :A Umarım işiniz epey uzun sürer. :A
Benim hiç öyle bir niyetim yok :A
Hahah yazık ya foka. Acıdım bak şimdi, kimse istemiyor garibimi :A

Bu ne. İçim yandı.

Çok iyi sahneydi, bu tarz toplumsal konular ve farkındalık yaratma konularında şu an yayınlanan en iyi dizi olabilir Çukur. Hiç atlamıyorlar bu tarz şeyleri. Son bölümde de Neslican Tay'ın cümlelerini kullandılar, çok güzel ve önemli bir şey bu tarz şeyleri hiç atlamamaları.

Çok iyi sahneydi, bu tarz toplumsal konular ve farkındalık yaratma konularında şu an yayınlanan en iyi dizi olabilir Çukur. Hiç atlamıyorlar bu tarz şeyleri. Son bölümde de Neslican Tay'ın cümlelerini kullandılar, çok güzel ve önemli bir şey bu tarz şeyleri hiç atlamamaları.
Çok duygusal sahne. Çocuk karakter nasıl oynamış öyle. Ağlattı valla bücür. :(

• Beğendim
Reactions: Sherlock
3. sezon 1. bölümünü bitirdim. Umut verdi dizi. 2.bölümdeyim, bölüm beklentimi karşılarsa diziyi yeniden güncel hayatıma alacağım yeniden. :D

• Beğendim
Reactions: Sherlock