Bir mesajında da beni sana sormuş, gelmiyor mu foruma demiş, hortlak geberik falan diye dalga geçebilmek içinmiş demek ki..ahah görmen iyi olmuş atıp tutuyordu arkandan kütük bey
Bir mesajında da beni sana sormuş, gelmiyor mu foruma demiş, hortlak geberik falan diye dalga geçebilmek içinmiş demek ki..ahah görmen iyi olmuş atıp tutuyordu arkandan kütük bey
Herif kendi sıvacı arkadaşı destere hakkında neler diyor ayoll sana ne demezki Siz geberince maskeler düşüyor fok başkanda hortlasında birlikte @MasacRE in gırtlağına çökersiniz @xemrexxxBir mesajında da beni sana sormuş, gelmiyor mu foruma demiş, hortlak geberik falan diye dalga geçebilmek içinmiş demek ki..
İftiraaa @BullyHerif kendi sıvacı arkadaşı destere hakkında neler diyor ayoll sana ne demezki Siz geberince maskeler düşüyor fok başkanda hortlasında birlikte @MasacRE in gırtlağına çökersiniz @xemrexxx
@Maskeli Fedai de unutma o mesajları bulucam Sen maskeliyi fokta kütüğü doğrar
Sıvacıların doğaları böyle biliyorum. Fok ve kütük yesinler birbirlerini.Herif kendi sıvacı arkadaşı destere hakkında neler diyor ayoll sana ne demezki Siz geberince maskeler düşüyor fok başkanda hortlasında birlikte @MasacRE in gırtlağına çökersiniz @xemrexxx
@Maskeli Fedai de unutma o mesajları bulucam Sen maskeliyi fokta kütüğü doğrar
Gittiği yere kadar inkarspor ama kaçamayacak gibi.Ben değilim o der
@MasacRE in destereye dediklerinin bir vol ikisinide @Maskeli Fedai sana dediSıvacıların doğaları böyle biliyorum. Fok ve kütük yesinler birbirlerini.
Vay hain vay.. Amam şaşırmam yani beklenir o trollden@MasacRE in destereye dediklerinin bir vol ikisinide @Maskeli Fedai sana dedi
Bi daha söyle
Yaa kardeşim kaç kere söyleyeceğim şu mezarları başı boş bırakmayın diye. Sonra hortlayıp olur olmadık mesajlarımızı ortaya döküyorlar Neyse ki destere'den yana içimiz rahat @Harunnn60 dikiliyor başında bütün gün, kaçıp gelmesine imkan yok @xemrexxx
Adamı böyle yakalarlar işte hain seni. Bu gidişimde seni de götürecem yanında, gör bakalım bizim taraf nasılmış. Ama sen hortlamaya başarabilir misin bilmem.Yaa kardeşim kaç kere söyleyeceğim şu mezarları başı boş bırakmayın diye. Sonra hortlayıp olur olmadık mesajlarımızı ortaya döküyorlar Neyse ki destere'den yana içimiz rahat @Harunnn60 dikiliyor başında bütün gün, kaçıp gelmesine imkan yok @xemrexxx
Ben okul işlerini atlattım, şimdilik gebereceğim bir durum yokAdamı böyle yakalarlar işte hain seni. Bu gidişimde seni de götürecem yanında, gör bakalım bizim taraf nasılmış. Ama sen hortlamaya başarabilir misin bilmem.
Aynen @Harunnn60 a güveniyoruz o konuda, önlemlerini sağlam almıştır.
Hayatın neler getireceği belli olmaz.Ben okul işlerini atlattım, şimdilik gebereceğim bir durum yok
@Çiğdem bak Bully de fokun hortlamasını istemiyor gördün mü
Kalmazsın hiç şüphen olmasınDikkat et de boğazında kalmayayım
Ben okul işlerini atlattım, şimdilik gebereceğim bir durum yok
@Çiğdem bak Bully de fokun hortlamasını istemiyor gördün mü
Ohaa ayoll fok başkana karşı @Harunnn60 ekip kuruyor resmen önce @MasacRE şimdide @Bully Mahsenciler ekibi 😱😱😱Hayatın neler getireceği belli olmaz.
Aynen ne isticem rahat böyle, döndüğünde sevinmiş gibi yaparız işte.
Size bol şanslar. Umarım işiniz epey uzun sürer.Ohaa ayoll fok başkana karşı @Harunnn60 ekip kuruyor resmen önce @MasacRE şimdide @Bully Mahsenciler ekibi 😱😱😱
@xemrexxx @serhatt karşı ekip olarak bulup mezardan çıkarıp karşınıza dikcez
Ekli dosyayı görüntüle 70572
Benim hiç öyle bir niyetim yokOhaa ayoll fok başkana karşı @Harunnn60 ekip kuruyor resmen önce @MasacRE şimdide @Bully Mahsenciler ekibi 😱😱😱
@xemrexxx @serhatt karşı ekip olarak bulup mezardan çıkarıp karşınıza dikcez
Ekli dosyayı görüntüle 70572
Benim hiç öyle bir niyetim yok
@serhatt Şimdiden caydı zaten @xemrexxx kaldı onada ne güven olurya Neyse bizden prim sağladığı için dönmesi onun işine gelir @Harunnn60 @MasacRESize bol şanslar. Umarım işiniz epey uzun sürer.
@serhatt ın da bizden olduğunu biliyordum. Dönmesin demiyorum ama ben gittikten sonra dönsün.@serhatt Şimdiden caydı zaten @xemrexxx kaldı onada ne güven olurya Neyse bizden prim sağladığı için dönmesi onun işine gelir @Harunnn60 @MasacRE