Emre Ozansoy
Moderatör
Ooooo, hadi son 5 bölüm artık toplu gidişler başlasın. )
Gelen kişi: Ebu Kaysar. (tahmin tabi)Sonunda Vartolu mesajı verdi. Yamaç'a ikimizde bir olsak bile onları yenemeyiz dedi. Bu da demektir ki Karakuzular en fazla iki haftaya geri dönüyor.
Ferhat'ta haftaya Kulkan'ın laptopunu açıp videoyu Vartolu'ya izletir diye tahmin ediyorum. Emmi'nin dediği gibi onun ölümü artık savaşı başlatacaktır.
Amca mektubu yaktı ama ben onun sahte olduğunu düşünüyorum. Emmi mutlaka Aliço'nun kulübesine de bir mektup bırakmıştır.
Bölümdeki İçerde göndermesi de beni çok mutlu etti. Böyle göndermelerin hastasıyım.
Yeni sezon olmayacağına göre muhtemelen o geliyordur.Gelen kişi: Ebu Kaysar. (tahmin tabi)
Yani bilemedim ki o kadar lafı edilmişti. Kıytırık biri oynamaz gibi geliyor bana. Ama son bölümlere de para akıtır mı acaba Ay Yapım bilemedim. 1 sezon sürebilecek konuyu 4 bölüme sığdırmak ? 🙄Yeni sezon olmayacağına göre muhtemelen o geliyordur.
belki karakuzular değil afganlar gelecek yasmin'in abisi falan amca yasmin'i zehirledi sonuçta sadece kuzularlar olmaz bu iş yaniSonunda Vartolu mesajı verdi. Yamaç'a ikimizde bir olsak bile onları yenemeyiz dedi. Bu da demektir ki Karakuzular en fazla iki haftaya geri dönüyor.
Ferhat'ta haftaya Kulkan'ın laptopunu açıp videoyu Vartolu'ya izletir diye tahmin ediyorum. Emmi'nin dediği gibi onun ölümü artık savaşı başlatacaktır.
Amca mektubu yaktı ama ben onun sahte olduğunu düşünüyorum. Emmi mutlaka Aliço'nun kulübesine de bir mektup bırakmıştır.
Bölümdeki İçerde göndermesi de beni çok mutlu etti. Böyle göndermelerin hastasıyım.
Çok derinlikli bir karakter olmadığı için 4 bölüm yeter. Oyuncu da bu hafta belli olur zaten. Ben öyle çok büyük bir isim beklemiyorum. Oyunculuğu kuvvetli olsun yeter.Yani bilemedim ki o kadar lafı edilmişti. Kıytırık biri oynamaz gibi geliyor bana. Ama son bölümlere de para akıtır mı acaba Ay Yapım bilemedim. 1 sezon sürebilecek konuyu 4 bölüme sığdırmak ? 🙄
Karakuzular'ın geleceği kesin de Afganlar'ı bilemem. Amca onları da halletmiş olabilir.belki karakuzular değil afganlar gelecek yasmin'in abisi falan amca yasmin'i zehirledi sonuçta sadece kuzularlar olmaz bu iş yani
olabilir bakalım göreceğiz ayrıca ebu kaiser'i oynayacak oyuncu belli zatenÇok derinlikli bir karakter olmadığı için 4 bölüm yeter. Oyuncu da bu hafta belli olur zaten. Ben öyle çok büyük bir isim beklemiyorum. Oyunculuğu kuvvetli olsun yeter.
Karakuzular'ın geleceği kesin de Afganlar'ı bilemem. Amca onları da halletmiş olabilir.
GOM Player'dan açmışlar. Bu haftanın son sahnesi olabilir bu. Güzel bir bölüm sonu olur.Hadi dizi bitmeden bir spoiler da benden olsun.
Kahvenin karşısında ki Çukur duvarında büyük ekranla Kulkan'ın videosu çıkacak, bütün mahalle videoyu izleyecek. Amcanın yaptıklarını öğrenecekler.
Yeni bölüm fragmanı vermek yerine neden ön izlemeyi tercih etmişler.Akıl tutulması.
Fragman yarın gün içinde gelir.Yeni bölüm fragmanı vermek yerine neden ön izlemeyi tercih etmişler.Akıl tutulması.
Bir de yeni bölüme saatler kala gelirdi.Fragman yarın gün içinde gelir.
Eskiden bölüm sonunda ön izleme, Çarşamba yada Perşembe de fragman gelirdi.
Aynen. Çekimler yetişmiyor olabilir belki.Bir de yeni bölüme saatler kala gelirdi.