Yine garip bir bölüm olacak sanırım. Ama kaliteli olacağı kesin...
Ya Selim kesin gidici ama bu kadar göz önüne getirmeleri beni biraz şüphelendiriyor. Senarist madem bu kadar Kahraman'ı seviyordun neden öldürdün adamı? Sinan Engin'i görmekte güzel. Vartolu'da iki haftaya döner artık. Bakalım Kulkan ne zaman devreye girecek?
ya yamaç bi sus be kardesim bu arada vartolu saadettin kardeşime selamlar özlettin kendini-sinan enginSinan Engin konuk olacakmış diziye![]()
Hangi konuda?@Gerekli24 @mesmeso61 @ömer karataş @MEnes @Polat Şaşmaz @Sherlock
Haklı çıktın @Gerekli24 bugünkü #portakalkimde
Dizide portakalı yiyenler ölüyor demişti.Hangi konuda?![]()
Ben de diyorum ne konuda haklıyımHaklı çıkan senmişsin. @mesmeso61 affola![]()
Büyük bir kararın eşiğinde olan Selim, tüm dengeleri değiştirecek bir yola girmek üzereyken herkesi şok edecek bir sürprizle karşılaşacak.Bu karar neydi? @MEnes @Sherlock @Gerekli24 @Polat Şaşmaz @ömer karataş @mesmeso61
Neden çukur'dan gitmeyi planlıyordu?selim cemil ile uzaklara gitmeyi planlıyordu ancak çağatay ve cemilin tuzağına düştü ve cemil tarafından bıçaklandı selim
Neden çukur'dan gitmeyi planlıyordu?
Bu bölüm sanırım fazlasıyla acayip olacak...Çukur - 4. Sezon 14. Bölüm Fragmanı:
@MEnes @Polat Şaşmaz @Gerekli24 @Çiğdem @Bully @xemrexxx @Felon @12.Adam @fredhulkcamila @ömer karataş @Felon ve dizinin diğer izleyicileri...
Arka planda "Heyecanı Yok" çalan Yamaç. Hayvan gibi özlendi. Bu bölümden itibaren eski oranların geleceğini düşünüyorum.Çukur - 4. Sezon 14. Bölüm Fragmanı:
@MEnes @Polat Şaşmaz @Gerekli24 @Çiğdem @Bully @xemrexxx @Felon @12.Adam @fredhulkcamila @ömer karataş @Felon ve dizinin diğer izleyicileri...
Bence de Akın çok pasif kaldı. Selim öldü bari oğlunun önü açılır senaryoda. Vartolu bence yılbaşı sonda veya başta gelebilir veya Halil İbrahim. Yılbaşı bir bomba bekliyorum.Akın bu hafta çıldırıp yalıya saldırır ve Cemil'i de öldürür. Celasun ve Karaca arasındaki eski defterler bu sefer kesin bir şekilde açılır. Vartolu'nun gelmesine daha var. Akın'ın artık iyi çocuk hallerinden çıkıp Yamaç gibi kafayı yemesini istiyorum.