@Bully de zamanı yoktu elinden telefonu televizyonu herşeyi alıp kafese tıkmışlar gibi düşünBakmaya hiiiiç mi hiç zamanım olmadığı için normal bir durum bu.Belki bakarım ama kim bilir...
Bakmaya hiiiiç mi hiç zamanım olmadığı için normal bir durum bu.Belki bakarım ama kim bilir...
İnsan sezon finaline bi merak edip bakar canım
@MEnes Halkaya sarmıştı ama binpişman ettiler adamı 1 dizi izlediğineİnsan sezon finaline bi merak edip bakar canımHeyecanlı ve gizem dolu bir bölüm olma ihtimalinin yüksek olmasından dolayı, spoiler yemek kötü olur
Demek ki @MEnes o kadar soğumuş dizidenOna yapacak bir şey yok
Vaktim olsa izleyebileceğim dizilerdi Halka ve Kuzgun
Kimse Bilmez yeterVaktim olsa izleyebileceğim dizilerdi Halka ve Kuzgunİyi ki de bulaşmamışım o halde
Soğudum gerçekten, bi de bedelli askere gidince bölümler birikti tekrar dönesim hiç gelmedi.İnsan sezon finaline bi merak edip bakar canımHeyecanlı ve gizem dolu bir bölüm olma ihtimalinin yüksek olmasından dolayı, spoiler yemek kötü olur
Demek ki @MEnes o kadar soğumuş dizidenOna yapacak bir şey yok
Aynen fragmana göre bana yine malzeme çıkacakKimse Bilmez yeterForumdash dısında yorumlayacağım üye yoktu diziyi oyüzden zamanında geldin gelecek bölümde çok heyecanlı olucak
Sizin batman bir işe yarayacak gibi sonundaAynen fragmana göre bana yine malzeme çıkacakSalı akşamı burdayız, izler yorumlarız tabii ki
Gerçekleri haykırmaya son sürat devam edeceğim, bu kızı yedirmem sizeBoyacının şahidi şıracı@Bully
Dikkat et de boğazında kalmayayım
ahah görmen iyi olmuş atıp tutuyordu arkandan kütük bey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?