bize de gönder 4-5 kilo fındıkBitti mi fındık![]()
Hadi bitir de kurtul
nerede gııı 😱Aaa bu arada Vartolu ağzından spoi kaçırıyorİdris babayı diziye devam ediyor şekilde anlatıyor ölmediğini anladım
![]()
![]()
@serhatt
Ölse de kurtulsakAaa bu arada Vartolu ağzından spoi kaçırıyorİdris babayı diziye devam ediyor şekilde anlatıyor ölmediğini anladım
![]()
![]()
@serhatt
Sana değil bana yollasın ihtiyacım varbize de gönder 4-5 kilo fındık![]()
ayol sen onları yersen artık dağa bayıa gider ormandaki hayvanlara verirsin gönlünüSana değil bana yollasın ihtiyacım var![]()
Yak o bahçeyi temelli kurtul
Gerçek tokat atıyorsun sorusu gelmiş Erkan beyde İdris baba gerçekten vuruyor diye onu anlatıyordunerede gııı 😱
Erkek kardeş yok mal mülk bende kalıyor evlenince hepsini satıp gitmek lazım yoksa yazları gelmeye devam edecez istanbulda yasıyor olsaktaYak o bahçeyi temelli kurtul![]()
oradan onu mu anladın safoz😱Gerçek tokat atıyorsun sorusu gelmiş Erkan beyde İdris baba gerçekten vuruyor diye onu anlatıyorduHiç çıktı gibi anlatmıyor hatta o vurmaya devam eder ben gerçek vur muyorum falan diyor
![]()
sat kurtul ayolErkek kardeş yok mal mülk bende kalıyor evlenince hepsini satıp gitmek lazım yoksa yazları gelmeye devam edecez istanbulda yasıyor olsakta![]()
![]()
@xemrexxx
Dizide kalmaya devam ediyormuş gibi anlattı ne bileyimoradan onu mu anladın safoz😱
bize de gönder 4-5 kilo fındık![]()
Aaa vlla biz bile kış için 1 çuval falan ayırıyoruz kendimize çeyizlik diyoruzSana değil bana yollasın ihtiyacım var![]()
Diğerleri noluyorAaa vlla biz bile kış için 1 çuval falan ayırıyoruz kendimize çeyizlik diyoruz![]()
![]()
![]()
çerezlik olmasın o çeyizlik diyince garip durdu her kış birini mi evlendiriyonuz 😱 @serhattAaa vlla biz bile kış için 1 çuval falan ayırıyoruz kendimize çeyizlik diyoruz![]()
![]()
![]()
Diğerleri noluyor![]()
Fındık toplamı bitince insanlara her bahçeye girme kuralı geliyor yere düşen fındıkları istedi bahçeden alabiliyorlar başak deniliyorçerezlik olmasın o çeyizlik diyince garip durdu her kış birini mi evlendiriyonuz 😱 @serhatt