Hadi bitir de kurtulYarın kurtaracaz inş @xemrexxx
nerede gııı 😱Aaa bu arada Vartolu ağzından spoi kaçırıyor İdris babayı diziye devam ediyor şekilde anlatıyor ölmediğini anladım @serhatt
Ölse de kurtulsakAaa bu arada Vartolu ağzından spoi kaçırıyor İdris babayı diziye devam ediyor şekilde anlatıyor ölmediğini anladım @serhatt
Sana değil bana yollasın ihtiyacım varbize de gönder 4-5 kilo fındık
ayol sen onları yersen artık dağa bayıa gider ormandaki hayvanlara verirsin gönlünüSana değil bana yollasın ihtiyacım var
Bahçeyi kurtaracaz son bahçe cümlemiz öyle köyde @xemrexxxHadi bitir de kurtul
Yak o bahçeyi temelli kurtulBahçeyi kurtaracaz son bahçe cümlemiz öyle köyde @xemrexxx
Gerçek tokat atıyorsun sorusu gelmiş Erkan beyde İdris baba gerçekten vuruyor diye onu anlatıyordu Hiç çıktı gibi anlatmıyor hatta o vurmaya devam eder ben gerçek vur muyorum falan diyornerede gııı 😱
Erkek kardeş yok mal mülk bende kalıyor evlenince hepsini satıp gitmek lazım yoksa yazları gelmeye devam edecez istanbulda yasıyor olsakta @xemrexxxYak o bahçeyi temelli kurtul
oradan onu mu anladın safoz😱Gerçek tokat atıyorsun sorusu gelmiş Erkan beyde İdris baba gerçekten vuruyor diye onu anlatıyordu Hiç çıktı gibi anlatmıyor hatta o vurmaya devam eder ben gerçek vur muyorum falan diyor
sat kurtul ayolErkek kardeş yok mal mülk bende kalıyor evlenince hepsini satıp gitmek lazım yoksa yazları gelmeye devam edecez istanbulda yasıyor olsakta @xemrexxx
Dizide kalmaya devam ediyormuş gibi anlattı ne bileyim Ya spoi vermemek için ama bence oan orayı düşünüyor gibi değildi sohbeti samimiydioradan onu mu anladın safoz😱
bize de gönder 4-5 kilo fındık
Aaa vlla biz bile kış için 1 çuval falan ayırıyoruz kendimize çeyizlik diyoruzSana değil bana yollasın ihtiyacım var
Diğerleri noluyorAaa vlla biz bile kış için 1 çuval falan ayırıyoruz kendimize çeyizlik diyoruz
çerezlik olmasın o çeyizlik diyince garip durdu her kış birini mi evlendiriyonuz 😱 @serhattAaa vlla biz bile kış için 1 çuval falan ayırıyoruz kendimize çeyizlik diyoruz
Diğerleri noluyor
Fındık toplamı bitince insanlara her bahçeye girme kuralı geliyor yere düşen fındıkları istedi bahçeden alabiliyorlar başak deniliyor Kış için ayırdığımız fındıklarada çeyizlik diyoruz Diğerlerini satıyoruzçerezlik olmasın o çeyizlik diyince garip durdu her kış birini mi evlendiriyonuz 😱 @serhatt