batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 16,900
- Puanı
- 1,061
İdris baba tehlikede, birşey olmaz da önemli biri ölebilir ilk bölümde.
Oha o nasıl uçuştu öyle 😱
Oha o nasıl uçuştu öyle 😱
13 bölümde 25 karakter ölecek haberi çikmistiİdris baba tehlikede, birşey olmaz da önemli biri ölebilir ilk bölümde.
Bülent Polat da varmış adamı çukurun dibine atmışlar
Yarın kafadan 10 reytingle başlayıp zayıf rakiplerimiz Kanadı Kırık Çiçekler ve Kayıtdışı'yı listeden silebilirizTürkiye TT listesinin zirvesindeyiz. Dizi İçerde'nin bıraktığı yerden aldı yürüyor şuan.
Yarın kafadan 10 reytingle başlayıp zayıf rakiplerimiz Kanadı Kırık Çiçekler ve Kayıtdışı'yı listeden silebiliriz
Kaç bölüm geçti konu açılmayınca bıraktımKayıtdışı izlemiyor muydun sen?
Kaç bölüm geçti konu açılmayınca bıraktım
Senle aklımız aynı çalışıyor daha geçen iç geçiriyordum bayılma videosuna bakıp. Yani geçen dediğim 1 ay evvel.Bülent Ersoy Show başlasın yine.
Şov'u bizim üstümüze yapması lazım kanalı biz yükselttikMasallah @mrt-06 artik şov binasini satarsin cezayi ödemek icin
Haydaa ş. ligi dedik ilk bölümden Mustafa Üstündağ gitti 😱Türkiye TT listesinin zirvesindeyiz. Dizi İçerde'nin bıraktığı yerden aldı yürüyor şuan.
O da konuk oyuncu değildi ki ölmesi saçma geldi bana.O ölen Mustafa Üstündağ değil dimi?
Abi nasıl ölür ya? Şaka olmalı bu.O da konuk oyuncu değildi ki ölmesi saçma geldi bana.