aa su olan kızdı bu galiba melekten daha kötü bir kadın oyuncu göremem sanıyordum ama yine beni yanılttılar@destere de dilan denizi baya severdi o da üzülecek izlerse artık sarılıp ağlarsınız @Harunnn60 @mrt-06
aa su olan kızdı bu galiba melekten daha kötü bir kadın oyuncu göremem sanıyordum ama yine beni yanılttılar@destere de dilan denizi baya severdi o da üzülecek izlerse artık sarılıp ağlarsınız @Harunnn60 @mrt-06
yok kız bu bensudan iyi hem eğitimini de alıyormuş kız bu arada azeri kardeşlerimizi kutluyorum nihat doğan ın bu sabahki ahlaksız laflarına çok tepki göstermişler galiba @berkann @Ahmed @S.G.A.T. @Harunnn60 @mrt-06 @gizem ak @xBUGRAx @Aserat @cookies @Dosi @vadikızıaa su olan kızdı bu galiba melekten daha kötü bir kadın oyuncu göremem sanıyordum ama yine beni yanılttılar
yok kız meryoşa demiş .ss neyse bundan sonra meryoşa laf eden nihat doğanla aynı safta oluyor şimdi @batuhankaralar ve @sokak sanati düşünsün @mrt-06 sen de düşün ama sonra daha yeni geldin @Çiğdem-Bu meymenetsiz herif ne demiş azerilere be
sen buradayken ms oylarını ver bakalım 1 saat kaldı boş boş dolaşmayok kız meryoşa demiş .ss neyse bundan sonra meryoşa laf eden nihat doğanla aynı safta oluyor şimdi @batuhankaralar ve @sokak sanati düşünsün @mrt-06 sen de düşün ama sonra daha yeni geldin @Çiğdem-
yok kız meryoşa demiş .ss neyse bundan sonra meryoşa laf eden nihat doğanla aynı safta oluyor şimdi @batuhankaralar ve @sokak sanati düşünsün @mrt-06 sen de düşün ama sonra daha yeni geldin @Çiğdem-
çukur başlıyor bu hafta oy yok sanasen buradayken ms oylarını ver bakalım 1 saat kaldı boş boş dolaşma
Ne saydırmış he.
Meryoşa ne demiş kendini adam sanıp birde konuşmuyormu sinir oluyorum he
ne demiş tercüme et diye etiketledimNe saydırmış he.
5 DAKIKADA YOLLA sankı ehr ahfta yolluyormıs gibi şurada 1 defa yolladınçukur başlıyor bu hafta oy yok sana
ne demiş tercüme et diye etiketledim
Ne oldu ki Meryem’e ben internete uzaktım bir süredir.yok kız meryoşa demiş .ss neyse bundan sonra meryoşa laf eden nihat doğanla aynı safta oluyor şimdi @batuhankaralar ve @sokak sanati düşünsün @mrt-06 sen de düşün ama sonra daha yeni geldin @Çiğdem-
Arap şeyhiyle para karşılığı yemek yediğini itiraf etmişNe oldu ki Meryem’e ben internete uzaktım bir süredir.
Abowww ne diyorsun sen. 😱Arap şeyhiyle para karşılığı yemek yediğini itiraf etmiş
Peki bu muhabbet neden burada yapılıyor?Arap şeyhiyle para karşılığı yemek yediğini itiraf etmiş
Atacan sorduNedense içimde bu dizinin İçerde'den daha başarılı olacağı hissi var.
Peki bu muhabbet neden burada yapılıyor?