aa su olan kızdı bu galiba melekten daha kötü bir kadın oyuncu göremem sanıyordum ama yine beni yanılttılar@destere de dilan denizi baya severdi o da üzülecek izlerse artık sarılıp ağlarsınız@Harunnn60 @mrt-06
aa su olan kızdı bu galiba melekten daha kötü bir kadın oyuncu göremem sanıyordum ama yine beni yanılttılar@destere de dilan denizi baya severdi o da üzülecek izlerse artık sarılıp ağlarsınız@Harunnn60 @mrt-06
yok kız bu bensudan iyiaa su olan kızdı bu galiba melekten daha kötü bir kadın oyuncu göremem sanıyordum ama yine beni yanılttılar![]()
![]()
![]()
yok kız meryoşa demiş .ss neyse bundan sonra meryoşa laf eden nihat doğanla aynı safta oluyor şimdi @batuhankaralar ve @sokak sanati düşünsünBu meymenetsiz herif ne demiş azerilere be
sen buradayken ms oylarını ver bakalım 1 saat kaldı boş boş dolaşmayok kız meryoşa demiş .ss neyse bundan sonra meryoşa laf eden nihat doğanla aynı safta oluyor şimdi @batuhankaralar ve @sokak sanati düşünsün@mrt-06 sen de düşün ama sonra daha yeni geldin
@Çiğdem-
yok kız meryoşa demiş .ss neyse bundan sonra meryoşa laf eden nihat doğanla aynı safta oluyor şimdi @batuhankaralar ve @sokak sanati düşünsün@mrt-06 sen de düşün ama sonra daha yeni geldin
@Çiğdem-
çukur başlıyor bu hafta oy yok sanasen buradayken ms oylarını ver bakalım 1 saat kaldı boş boş dolaşma![]()
![]()
![]()
Ne saydırmış he.
Meryoşa ne demiş kendini adam sanıp birde konuşmuyormu sinir oluyorum he![]()
ne demiş tercüme et diye etiketledimNe saydırmış he.![]()
5 DAKIKADA YOLLA sankı ehr ahfta yolluyormıs gibi şurada 1 defa yolladınçukur başlıyor bu hafta oy yok sana![]()
ne demiş tercüme et diye etiketledim![]()
Ne oldu ki Meryem’e ben internete uzaktım bir süredir.yok kız meryoşa demiş .ss neyse bundan sonra meryoşa laf eden nihat doğanla aynı safta oluyor şimdi @batuhankaralar ve @sokak sanati düşünsün@mrt-06 sen de düşün ama sonra daha yeni geldin
@Çiğdem-
Arap şeyhiyle para karşılığı yemek yediğini itiraf etmişNe oldu ki Meryem’e ben internete uzaktım bir süredir.![]()
Abowww ne diyorsun sen. 😱Arap şeyhiyle para karşılığı yemek yediğini itiraf etmiş![]()
Peki bu muhabbet neden burada yapılıyor?Arap şeyhiyle para karşılığı yemek yediğini itiraf etmiş![]()
Atacan sorduNedense içimde bu dizinin İçerde'den daha başarılı olacağı hissi var.
Peki bu muhabbet neden burada yapılıyor?