batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,508
- Puanı
- 1,060
İdris baba tehlikede, birşey olmaz da önemli biri ölebilir ilk bölümde.
Oha o nasıl uçuştu öyle 😱
Oha o nasıl uçuştu öyle 😱
13 bölümde 25 karakter ölecek haberi çikmistiİdris baba tehlikede, birşey olmaz da önemli biri ölebilir ilk bölümde.
Bülent Polat da varmış adamı çukurun dibine atmışlar![]()
Yarın kafadan 10 reytingle başlayıp zayıf rakiplerimiz Kanadı Kırık Çiçekler ve Kayıtdışı'yı listeden silebilirizTürkiye TT listesinin zirvesindeyiz. Dizi İçerde'nin bıraktığı yerden aldı yürüyor şuan.
![]()
Yarın kafadan 10 reytingle başlayıp zayıf rakiplerimiz Kanadı Kırık Çiçekler ve Kayıtdışı'yı listeden silebiliriz![]()
Kaç bölüm geçti konu açılmayınca bıraktımKayıtdışı izlemiyor muydun sen?![]()
Kaç bölüm geçti konu açılmayınca bıraktım![]()
Senle aklımız aynı çalışıyor daha geçen iç geçiriyordum bayılma videosuna bakıp. Yani geçen dediğim 1 ay evvel.Bülent Ersoy Show başlasın yine.![]()
Şov'u bizim üstümüze yapması lazım kanalı biz yükselttikMasallah @mrt-06 artik şov binasini satarsin cezayi ödemek icin![]()
Haydaa ş. ligi dedik ilk bölümden Mustafa Üstündağ gitti 😱Türkiye TT listesinin zirvesindeyiz. Dizi İçerde'nin bıraktığı yerden aldı yürüyor şuan.
![]()
O da konuk oyuncu değildi ki ölmesi saçma geldi bana.O ölen Mustafa Üstündağ değil dimi?
Abi nasıl ölür ya? Şaka olmalı bu.O da konuk oyuncu değildi ki ölmesi saçma geldi bana.