Mahsun kadar taş düşsün kafanaSonlara doğru evet zaten saydıklarım bıraktıAma Karakuzular için bırakma bu sezonu izle Mahsun ve Çeto çok damga vurdular ileride açılıcaklar@xemrexxx
Mahsun kadar taş düşsün kafanaSonlara doğru evet zaten saydıklarım bıraktıAma Karakuzular için bırakma bu sezonu izle Mahsun ve Çeto çok damga vurdular ileride açılıcaklar@xemrexxx
Mahsun kadar taş düşsün kafana
Ooo oralara gittiysen sezon fınalını izle sonra 4 devam et karakuzular çıkana kadarBir kaç sahnesini izledim. Sena'nın ölüm sahnesinden senaristin tırlatmış olduğunu anlamıştım zaten.
Kendini gazlasın ArasDizi 5.sezonu düşünüyormuşAaa hadi ordan bee demeyin 1.sezon oynanırkanda 3.sezon düşünülüyor demiştim hadi ordan bee demiştinizBen yine şimdiden kendimce müjdeyi sizede şpk etkisi haberi vereyim sanırım Aras diziyi bulmuşkan cılkını çıkarmadan bırakmıyım diyor sonucta yeni dizisi tutup tutmucağı belli değil@xemrexxx @Forumdash @serhatt @MEnes @MasacRE @Sherlock @S.G.A.T. @kerem @ömer karataş @turkuazz
Kenanın gelip pazartesiyi alması lazım başka çözüm yokKendini gazlasın ArasSeneye pzt gününe güzel bi dizi gelir
Sinem'den boşanmalı bir an önceKenanın gelip pazartesiyi alması lazım başka çözüm yok
Cicili bicili rüyalar bende çıkarımSinem'den boşanmalı bir an önce
Saat daha erkenken bi xmen daha mı izlesem neDöndüğümde olmazsan iyi geceler şimdiden bacım
MANYAK'lar...Dizi 5.sezonu düşünüyormuşAaa hadi ordan bee demeyin 1.sezon oynanırkanda 3.sezon düşünülüyor demiştim hadi ordan bee demiştinizBen yine şimdiden kendimce müjdeyi sizede şpk etkisi haberi vereyim sanırım Aras diziyi bulmuşkan cılkını çıkarmadan bırakmıyım diyor sonucta yeni dizisi tutup tutmucağı belli değil@xemrexxx @Forumdash @serhatt @MEnes @MasacRE @Sherlock @S.G.A.T. @kerem @ömer karataş @turkuazz
Kız ilk sezon ki reytingiyle şimdi ki bir miDizi 5.sezonu düşünüyormuşAaa hadi ordan bee demeyin 1.sezon oynanırkanda 3.sezon düşünülüyor demiştim hadi ordan bee demiştinizBen yine şimdiden kendimce müjdeyi sizede şpk etkisi haberi vereyim sanırım Aras diziyi bulmuşkan cılkını çıkarmadan bırakmıyım diyor sonucta yeni dizisi tutup tutmucağı belli değil@xemrexxx @Forumdash @serhatt @MEnes @MasacRE @Sherlock @S.G.A.T. @kerem @ömer karataş @turkuazz
Bırakmam için en büyük neden.Dizi 5.sezonu düşünüyormuşAaa hadi ordan bee demeyin 1.sezon oynanırkanda 3.sezon düşünülüyor demiştim hadi ordan bee demiştinizBen yine şimdiden kendimce müjdeyi sizede şpk etkisi haberi vereyim sanırım Aras diziyi bulmuşkan cılkını çıkarmadan bırakmıyım diyor sonucta yeni dizisi tutup tutmucağı belli değil@xemrexxx @Forumdash @serhatt @MEnes @MasacRE @Sherlock @S.G.A.T. @kerem @ömer karataş @turkuazz
4 garantiymiş 5 de olucak büyük ihtimalle çatla ayollKız ilk sezon ki reytingiyle şimdi ki bir miBu sezon sonunu çıkarıp çıkarmayacağı bile meçhul
Bırakmam için en büyük neden.
Eksik bölümleriniz varsa hemen tamamlayın siz kocayana kadar yayınlanacak gibiMANYAK'lar...
Hemen tamamlamam imkansız. Hatta tamamlamam bile zor ama bakacağız...Eksik bölümleriniz varsa hemen tamamlayın siz kocayana kadar yayınlanacak gibi
@S.G.A.T. İle izleyin işteHemen tamamlamam imkansız. Hatta tamamlamam bile zor ama bakacağız...
yayından kaldırıldığında sen çatlıycan asıl
Belki izlerim belki izlemem, bunu zaman gösterecek...
Sanki başka dizin var Halkada pek sağlam görünmüyor şuan kamera ekibi oynayacak sankıBelki izlerim belki izlemem, bunu zaman gösterecek...
oyarım ikinizin de gözünü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?